Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Zwolle

Nederlandene

#Netherlands Rejser til Nederlandene Vidste du, at der er flere kanaler at udforske i Amsterdam end i Venedig? Eller at kunstmuseerne over hele landet huser lige...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Zwolle

Zwolle med 115.000 indbyggere er hovedstaden i provinsen Overijssel. Byen er bygget på en bakke med udsigt over fire floder, IJssel, Vecht, Aa og Zwarte. Charmen ved Zwolle er den velbevarede arkitektur, byportene og bymurene.

Stadhuis blev oprindeligt bygget i 1448, men den moderne udvidelse opført i beton giver det et underligt udseende. Ved siden af rådhuset ligger Grote Kerk, også kendt som Sint Michaëlskerk. På den anden side har den tidligere basilika Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming, der er bygget i 1399, et af de højeste kirketårne ​​i Holland og dette tårn er blevet et vartegn for Zwolle.

Det kommunale museum har samlinger, herunder nogle fine historiske genstande relateret til Zwolle’s rolle som hansestad. Museet er vært for adskillige midlertidige kunstudstillinger året rundt.

Zwolle historie

Regionen Zwolle har været beboet siden den neolitiske periode. Romerne erobrede aldrig den del af Holland. Overijssel var de saliske frankers hjemland siden mindst 2 århundrede.

Den ældste skriftlige omtale af Zwolle er fra 1040. Zwolle fik byrettigheder i 1230 af biskoppen i Utrecht, og sluttede sig til den magtfulde Hansaliga i 1294. Dens strategiske beliggenhed i Hansaunionen og på en godt beskyttet bugt gjorde at Zwolle var en af de vigtigste hansestæder i Holland.

Efter 9 års krig mellem Hansaunionen og kong Valdemar IV af Danmark tildelte Stralsund traktaten i 1370, Zwolle en handelskoloni i det sydlige Sverige.

Rejser til Zwolle, Nederlandene

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Zwolle og Nederlandene.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Zwolle Tourist Information Office

Hanzelaan 351
8017 JM Zwolle

T: +31 38 421 384 4

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Nederlandenes turistkontor

#Touristboard Holland Tourism Authority Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen PO Box 63470 2502 JL The Hague Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #Netherlands #visitNetherlands #iNetherlands #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Nederlandene

#Nederlandene #Covid19 Coronavirus status / statistik - Nederlandene Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Nederlandene

#Foodie Nederlandene Foodie Video Mad i Nederlandene Det hollandske køkken er kendetegnet ved at være solidt og mættende. Som et resultat af landets kystlinje er fisk og...
FAQ Wiki og fakta om landet

Nederlandene i historiebøgerne

#History Nederlandenes historie video Historie kort fortalt Tre stammer, Belgae, Batavii og Frisii, er de første kendte indbyggere i det nuværende Nederlandene. Disse grupper levede en relativt...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Nederlandene valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#netherlands #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Zwolle
few clouds
27.9 ° C
28.8 °
26.2 °
42 %
0.9kmh
18 %
ons
27 °
tors
30 °
fre
20 °
lør
25 °
søn
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Zwolle
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Zwolle #iZwolle #VisitZwolle #Netherlands #VisitNetherlands #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her