Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Zinnowitz

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Zinnowitz

Zinnowitz har måske nok et ry som spa-by, men den er mere end det. Den er et knudepunkt for alle de aktiviteter, du måske har lyst til at prøve, mens du besøger denne baltiske region. Med nemme togforbindelser, en flot strand, man kan nyde, og masser af smukke gader at udforske, vil du finde at hver eneste dag kan være perfekt.

Søg efter den forsvundne by Vineta

Legenden fortæller, at byen Vineta i middelalderen sank ned under bølgerne. Der går mange historier om, at byen blev oversvømmet på grund af dens blasfemiske mennesker. Du vil ofte finde denne historie eller en variation af den gengivet på et af de friluftsteatre, der ligger rundt omkring i Zinnowitz i de varmere måneder.

Find lidt historie

Selvom historien om udviklingen af V1-bomben måske ikke betragtes som værende et af Tysklands stolteste øjeblikke, har udviklingen af den været med til at fremme mange andre teknologier. Skovene omkring Zinnowitz danner stadig ramme om nogle af de tidlige test steder.

Se den gamle protestantiske kirke.

I en afkrog af Zinnowitz ligger en dejlig lille protestantisk kirke med en kombination af romanske og gotiske arkitektoniske kulturelle indflydelser, der er så dejlige. Den bruges stadig jævnligt til gudstjenester, så tjek på forhånd, før du beder om at se den.

Zinnowitz har været spa-by siden 1851, så de ved, hvordan de skal hjælpe dig med at slappe af og komme til kræfter efter den stress, verden lægger på dig. Find dine fredfyldte øjeblikke her, så vil du ønske at komme tilbage.

Rejser til Zinnowitz, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Zinnowitz og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Zinnowitz Tourist Information

Kurverwaltung Zinnowitz
Strandstrasse 30
17454 Zinnowitz

T: +49 0383774920
F: +49 03837742229

www: website link

Tourismus Mecklenburg-Vorpommern

Tourismusverband Mecklenburg-Vorpommern e.V.
Konrad-Zuse-Straße 2
18059 Rostock

T: +49 (0)381 403 05 00
F: +49 (0)381 403 05 55

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ostseebad Zinnowitz
few clouds
16.6 ° C
16.6 °
16.6 °
64 %
2.3kmh
23 %
søn
17 °
man
20 °
tirs
21 °
ons
22 °
tors
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Zinnowitz
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Zinnowitz #iZinnowitz #VisitZinnowitz #MecklenburgWesternPomerania #aufnachmv #mecklenburgvorpommern #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation