Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Zeebrugge

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Zeebrugge

Zeebrugge er en havneby i Flandern i det vestlige Belgien. Zeebrugge er et moderne strandferiested. Uanset om du venter på færgen eller har tilsidesat en dag til ren afslapning kan du nyde en Nordsøstrand med alle de faciliteter du forventer.

Byens fiskemarked er fantastisk, så sørg for at tjekke om der er nogle gode tilbud på frisk fisk og skalddyr – hvis du ikke selv gider lave mad kan du selvfølgelig bare besøge en restaurant som tilbyder ’dagens fangst’ i stedet. Læs videre for at finde ud af hvad du bør indarbejde i din rejseplan.

Tag på Foxtrot Rundvisning.

Denne russiske ubåd har en længde på 100 meter og udsmykker Zeebrugges strandpromenade. Ubåden er utroligt godt bevaret og opdelt i fire forskellige dele til rundvisning. Oplevelsen fuldendes af animationen som viser hvordan det var at være under angreb samt indspilninger som fortæller lidt om, hvordan det var at på i ubåden. Hvis du beholder din billet kan du derudover få adgang til West Hinder II.

Besøg Maritime Temaparken.

Hvor der før i tiden lå et fiskemarked ligger der nu en temapark, hvor man kan lære en masse om Nordsøen. Temaparken byder på et indblik i fiskeriets betydning for byen igennem historiens gang. Hvis du tager en dyb indånding kan du måske fange en fjern snert til minde om fiskemarkedet.

Kig Forbi Fiskerkorset.

Det første kors blev ordineret i 1936 men blev efterfølgende ødelagt under Anden Verdenskrig. Det nuværende kors blev indviet i 1946 og er 16 fod højt. Korset står til minde om de flere end 150 fiskere som er stødt på grund i området. Her kan du se mens bådene kommer til og mærke havnens friske brise.

Der er masser af havnerundvisninger at tage på i Zeebrugge og hvis det interesserer kan man gå en tur langs diget. Parker bilen, tag på stranden, og nyd den fredelige atmosfære.

Rejser til Zeebrugge, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Zeebrugge og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Zeebrugge Tourist Information Office

P. Vandammehuis
Isabellalaan 1
8380 Zeebrugge

T: +32 50 54 32 11

www: Website Link

Region Vlaanderen

VISITFLANDERS Visitor Information Centre
Grasmarkt 61
1000 Brussel

T: +32 2 504 03 90

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Belgien

#Foodie Belgien Foodie Video Mad i Belgien Som et resultat af mange invasioner gennem århundreder har mange eksterne magter påvirket det belgiske køkken. Fra romerne til franskmændene...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Zeebrugge
clear sky
16.2 ° C
17.2 °
14 °
68 %
0.9kmh
0 %
søn
16 °
man
19 °
tirs
17 °
ons
20 °
tors
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Zeebrugge
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Zeebrugge #iZeebrugge #VisitZeebrugge #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her