Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Zafra

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Zafra

Stemningen og atmosfæren i Zafra er åben og varrm. Zafra kaldes også ’Lille Sevilla’ og det er med god grund. Stemningen i Zafra er ikke langt fra den du finder i Sevilla, dog er byen mere intim, da den er lidt mindre. Brug tid på gåture gennem de snævre og snoede stræder og tag på opdagelse blandt de flotte bygninger. Zafra rejser får dig virkeligt til at slappe af.

Der er mange indkvarteringsmuligheder når du rejser til Zafra. Du kan enten bo i det middelalderlige kvarter, eller finde et værelse i det mere moderne centrum. Når du skal finde et sted at bo i Zafra, kan du med fordel vælge et hotel i nærheden af Plaza Grande. Denne fantastisk smukke plads, er omgivet af restauranter og livlige caféer, så du kommer ikke til at kede dig. Uanset hvor du slår dig ned, når du rejser til Zafra, er der ikke langt til spændende bygninger og gode restauranter.

Når Zafra skal opleves, gøres det lettest til fod. De små stræder gør det besværligt at komme rundt i bil. Gå eksempelvis en tur op i den ældre bydel og lad dig forføre af den velbevarede arkitektur, som vidner om det romerske styre, der havde stor indflydelse på byen. Du kan også tage på ture ud i landet, når du rejser til Zafra. Der er rigtigt mange landsbyer i oplandet, som i den grad er et besøg værd. En oplagt mulighed når du er ude i det fri, er at tage en af de mange vandreruter og se naturen og nyde landskabet i dit eget tempo.

Zafra ligger ikke særligt langt fra Andalusiens hovedstad Sevilla. Du kan derfor med fordel tage en dagstur til den skønne by. Sevilla er en større og derfor også mere livlig og moderne by en Zafra.

Du kan med fordel tage til Zafra i påsken, da denne højtid er en folkefest i Andalusien. Derfor er der fest og farver på alle gadehjørner. Dog skal du være opmærksom på, at det er en virkeligt populær tid at tage til Zafra på, så du kommer ikke til at være alene i gaderne.

Rejser til Zafra, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Zafra og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo de Extremadura

Dirección General de Turismo de Extremadura
Avenida de las Comunidades s/n
06800 Mérida
Badajoz

T: +34 924302000

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Madrid
clear sky
24.8 ° C
26.5 °
23.5 °
36 %
1.5kmh
0 %
man
30 °
tirs
29 °
ons
28 °
tors
29 °
fre
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Zafra #iZafra #VisitZafra #Extremadura #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zafra
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her