Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Zabola Estate – Transylvania

Rumænien - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rumænien

#Romania Rejser til Rumænien Besøg naturskønne udsigter, historiske steder og en levende lokal kultur, når du ferierer i Rumænien. Landet ved Sortehavets bredder og samtidig stedfor...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om hotellet

Zabola Estate ligger i Zabala i smuk natur på en 500 hektar stor grund. På grunden er der 2 søer, 4 fiskedamme, dejlige vandrestier og for de der kan lide heste er der gode ridefaciliteter.

Værelser på stedet er individuelt designede værelser og når du vågner op efter en dejlig nats søvn er det med smuk udsigt til haven.

Zabola Estate er ejet af en adelig familie. Hotellet er indrettet i slottet der har en historie tilbage til det 16 århundrede. Der er også 4 anneksbygninger.

Zabola Estate kan arrangere mange interessante aktiviteter i naturen som for eksempel se bjørne, hestevognsture eller dyresafari.

Mere natur kan du se cirka 1 times kørsel fra Zabola hvor du kan besøge Sfanta Ana, den eneste vulkanske sø i Rumænien.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Rumæniens turistkontor

#Touristboard Romania Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Romania #visitRomania #iRomania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Braşov
overcast clouds
25.4 ° C
26.2 °
22.4 °
49 %
2kmh
100 %
ons
23 °
tors
20 °
fre
24 °
lør
19 °
søn
16 °

City guides

Rumænien - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Brasov

#Brasov Visit Brasov Brasov blev grundlagt i 1200 tallet og blev kaldt "Stalin City" i årtiet med kommunistisk styre, der dominerede Rumænien. Byen ligger centralt placeret,...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ZabolaEstate
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her