Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Yerevan

Armenien

#Armenia Rejser til Armenien Armenien ligger i den euroasiatiske del af verden. Landets kulturelt rige historie kan forklares af dets placering nord for Mellemøsten og midt...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Yerevan

Hvis du nogensinde har følt dig fristet ved tanken om at udforske Armeniens smukke og unikke personlighed bør Yerevan være din næste rejsedestination.

Det er en af verdens ældste byer som stadig er beboet, med dokumenteret historie som strækker sig tilbage til 782 fvt. Med sin udsigt over Mount Ararat på en klar dag er denne by et fantastisk indgangspunkt for dig, som gerne vil lære mere om Armeniens natur, historie, og kultur.

Byen er hjemsted for utallige gallerier, biblioteker, og museer som virkelig kan hjælpe dig med at lære byen at kende. Nogle af bygningerne i Yerevan stammer fra det 13. århundrede og mange er flere århundreder ældre. Hvis du kun har tid til at besøge én attraktion bør du vælge Cafesjian Museum of Art. Udsigten fra terrassen er noget helt for sig selv.

En anden attraktion der bør ligge højt på din liste er Katoghike Tsirnavor Church of Avan. Det er den ældste overlevende struktur i byen med en dokumenteret konstruktionsproces som blev påbegyndt i 591 evt. Strukturen anvendtes som en kirke i 10 år og hvorefter man valgte at lave det om til et kloster.

Hvis du er på udkig efter et godt udendørseventyr bør du tage en tur op til toppen af Mount Ararat. Turen er bedst om sensommeren, men uanset hvornår du er her skal du regne med, at der er lidt gletsjer der skal navigeres de sidste 400 meter. Det tager som regel to eller tre dage at nå op til bjergets top, men der er mulighed for at leje heste for at gøre turen lidt nemmere. Man skal have tilladelse og en certificeret guide med for at få lov til at bestige bjerget.

Rejser til Yerevan, Armenien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Jerevan og Armenien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Yerevan Tourist Information Office

Kentron
Yerevan

T: +374 11 514230

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Armeniens turistkontor

#Touristboard Armenia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Armenia #visitArmenia #iArmenia #touristinformation #touristoffice #touristboard  

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Armenien

#Armenien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Armenien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Yerevan
clear sky
20.1 ° C
20.1 °
19.7 °
17 %
1kmh
8 %
søn
18 °
man
17 °
tirs
8 °
ons
9 °
tors
10 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
YEREVAN
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Yerevan #iYerevan #VisitYerevan #Armenia #VisitArmenia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her