Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Yamoussoukro

Elfenbenskysten

#Ivory Coast Rejser til Elfenbenskysten Elfenbenskysten eller Cote d’Ivoire, hvis du foretrækker dette, er en interessant blanding af kulturer. Det officielle sprog er fransk, men der...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Yamoussoukro

Yamoussoukro er hovedstad i Elfenbenskysten. Byen er centralt beliggende og giver besøgende mulighed for at komme overalt i landet på en hurtig dagstur. Byen er vokset hurtigt i det 20. århundrede. I 1929 havde byen en samlet befolkning på under 500 indbyggere, i dag over 350.000 indbyggere.

Et af højdepunkterne ved et besøg i Yamoussoukro er et stop ved Vor frue basilikaen som blev indviet i 1990. Den er opført som verdens største kirke med et areal på 30.000 kvadratmeter og en samlet højde på 158 meter. Arkitekturen minder om Peterskirken i Vatikanet.

Du skal også huske at se Kossou Dæmningen. Herfra er en fantastisk udsigt ud over det omkringliggende område og der er masser af aktiviteter på Kossou søen. Du kan her se en eller flere af ​​de lokale hellige krokodiller. Nogle steder sælger kyllinger, så du kan fodre krokodillerne, hvis du ønsker det.

Der er flere andre aktiviteter, såsom golf, der er mulige i og omkring byen. Sørg for at prøve den lokale fufu mindst en gang under dit ophold også. Yamoussoukro er en by, der er fuld af behagelige overraskelser. Se hvad du kan opdage, når du gør det til din næste ferie destination.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Yamoussoukro
few clouds
22.7 ° C
22.9 °
22.7 °
88 %
2.1kmh
20 %
tirs
34 °
ons
34 °
tors
35 °
fre
36 °
lør
34 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Yamoussoukro
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#IvoryCoast #Yamoussoukro #iYamoussoukro #visitYamoussoukro #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her