Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Winnipeg

Canada

#Canada Rejser til Canada Canada føles som hjem. Uanset om du vælger at gå en tur langs byens havn, udforske de mange maleriske bjergruter, eller fare...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Winnipeg

Hvis du vil udforske Canada men også have en autentisk oplevelse, så er det Winnipeg der skal stå på din billet. Byen ligger mellem to floder og det betyder at der er masser af grønne områder og natur at udforske. Samtidig har du fordele ved en storby, bygget op omkring et tidligt 20 århundredes centrum, med arkitektur der har en britisk indflydelse. Her er masser af aktiviteter for de der kan lide storbyferie.

De fleste der kommer til Winnipeg starter ved “The Forks” som findes i “Downtown” Winnipeg. Det er et multikulturelt distrikt hvor du finder etniske restauranter og butikker for enhver smag. Gademusikanter er der næsten altid i området sammen med mange andre attraktioner som for eksempel verdens længste skøjteløb for vintergæster. Det canadiske museum for menneskerettigheder ligger også findes her.

Du skal også tage dig tid til at besøge “Osborne Village” under dit ophold i Winnipeg. Ikke kun regnes det som et af de bedste steder at bo i byen, der er mange forskellige festivaler, der afholdes gennem hele året. En af de mest populære er “Canada Day” der finder sted den 1. juli. I bydelen er der næsten 200 butikker, museer og restauranter.

Winnipeg har også et fransk distrikt og et italiensk distrikt hvor du kan stifte bekendtskab med produkter fra de respektive lande. Mange af de største seværdigheder som Winnipeg har findes i det franske distrikt, såsom “Saint Boniface” katedralen og “Provencher” broen. I det italienske distrikt finder du fortovscaféer, gelato, og et stort natteliv med sydlandsk stemning.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Winnipeg Tourist Information

21 Forks Market Rd
Winnipeg, MB R3C 4T7

T: +1 204-927-7838

Manitoba Tourism

TRAVEL MANITOBA
21 Forks Market Road
Winnipeg, Manitoba R3C 4T7

T: +1 800 665 0040

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Canadas turistkontor

#Touristboard Canada Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Canada #visitCanada #iCanada #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Canada valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 5¢, 10¢, 25¢, 50¢ cent $1, $2 Dollar$5, $10, $20, $50, $100 Dollar Bank of Canada#Canada #dollar #cad #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Winnipeg
overcast clouds
-6.1 ° C
-5 °
-7 °
90 %
0.9kmh
100 %
fre
-2 °
lør
-4 °
søn
-6 °
man
-14 °
tirs
-16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Winnipeg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Winnipeg #iWinnipeg #VisitWinnipeg #Manitoba #VisitManitoba #Canada #VisitCanada #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her