Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Windhoek

Namibia Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Namibia

#Namibia Rejser til Namibia Namibia er et af de mindst befolkede lande på det afrikanske kontinent. Landet ligger langs den sydatlantiske kyst og løsrev sig fra...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Windhoek

Windhoek er en unik rejsedestination som virkelig giver dig mulighed for at udforske Namibia. Byen befinder sig på en bakketop og byder på et fantastisk indblik i koloniske indflydelser, mærkværdige landmærker, og nogle af de bedste udsigter på det afrikanske kontinent.

Mens du befinder dig i byen bør du lægge turen forbi Parliament Gardens. Dette store grønne område byder på stille og rolige vandrestier, unikke statuer, og en olivenlund som forbinder området med dens fortid som en olivenplantage. Det var derudover også her, at det første monument efter selvstændighedserklæring blev installeret. To gange om måneden afholder det lokale universitet en Theater in the Park begivenhed.

Windhoek er hjemsted for utallige museer. Alta Feste blev bygget i 1890 og lægger nu til dags hus til National Museum. Derudover er Independence Memorial Museum, National Library, og Zoo Park også hver især et besøg værd under dit ophold i byen. Der står tre slotte i Windhoek, hvoraf Sanderburg er det mest unikke, takket være sin tømmerramme.

Windhoek byder på adskillige safarier og det er ofte muligt at planlægge afhentning på hotellet. Du vil kunne vælge mellem safarier på tre dage og mange hoteller tilbyder endda tour pakker som indeholder spabehandlinger, mad, og transport, så du ikke selv skal bøvle med ekstra planlægning eller koordinering.

Godt nok kan byens højde være lidt af en udfordring, men en tur til Windhoek er en berigende oplevelse du ikke bør springe over. Planlæg dit besøg i dag så du kan nyde noget af det bedste Namibia og Afrika har at byde på.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Windhoek Tourist Information

Namibia Tourism Board
Sam Nujoma Dr
Windhoek, Namibia

T: +264 61 290 6000

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Namibias turistkontor

#Touristboard Namibia Tourism Authority C/O Haddy & Sam Nujoma Drive Private Bag 13244 Windhoek Namibia T: +264 61 2906000 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Namibia #visitNamibia #iNamibia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Windhoek
clear sky
21.2 ° C
21.2 °
21.2 °
15 %
0.9kmh
0 %
tors
19 °
fre
20 °
lør
21 °
søn
22 °
man
23 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Windhoek
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Namibia #Windhoek #iWindhoek #visitWindhoek #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her