Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Willemstad

Curacao

#Curacao Rejser til Curacao Curacao ligger i det Caribiske Hav, lige ud for det sydamerikanske kontinent. Det er en hollandsk ø, der er kendt for sine...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Willemstad

Den farverige by Willemstad skaber en indbydende atmosfære for dem, der gerne vil prøve en ferie i Caribien. Den tjener som hovedstad for Curacao, og den danner grundlaget for dette land, der er en selvstændig stat under Kongeriget Nederlandene. Indtil 2010 tjente den som hovedstad for de Nederlandske Antiller.

Willemstads unikke arkitektur og dens havneindgang har gjort, at den er blevet optaget på Verdensarvslisten. Byen blev oprindeligt grundlagt i 1734 under navnet “Punda,” og den har udviklet sig til at være et smukt resort rejsemål. De fleste strande ligger langs den sydlige kyst. Playa Grote Kenapa er en af de største nær byen Lagun, men man kan også finde afsides strande, såsom Jeremi.

Det kan være ret fantastisk at dykke omkring øen, især hvis der er gået et stykke tid, siden der er drevet en storm igennem. Sigtbarheden er god, strømmene er lette, og vandet er varmt. Tag ud til et sted, der kaldes Tugboat, for at se en koralvæg, der udvikler sig inden i et skibsvrag for en unik oplevelse.

Curacao byder på adskillige nationalparker, du kan nyde under dit ophold i Willemstad, hvis du har lyst. Christoffel er hjem til huler, hvor man stadig kan se hulemalerier efterladt af lokale stammer. Shete Boka er hjem til de “Syv Bocaer,” hvoraf nogle tjener som ynglepladser for havskildpadder. Du kan også komme ind og se Hato Grotterne af kalksten og koral og nyde at snorkle i den lokale marinepark.

Willemstad gør sit bedste for at tilbyde alle, der kommer på besøg, en fremragende oplevelse. Tag hertil og forbered dig på at slappe af som aldrig før.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Willemstad Tourist Information

Punda side of Queen Emma bridge
Willemstad, Curaçao

T: +(5999) 461 8200

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Curacaos turistkontor

#Touristboard Curacao Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Curacao #visitCuracao #iCuracao #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Willemstad
scattered clouds
25 ° C
25 °
25 °
83 %
5.7kmh
40 %
lør
26 °
søn
26 °
man
26 °
tirs
26 °
ons
26 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Willemstad
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Curacao #Willemstad #iWillemstad #visitWillemstad #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her