Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Wiesbaden

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Wiesbaden

Wiesbaden, hvis navn bogstaveligt talt betyder “bane på engen” er et af ​​de mindre storbyområder i Tyskland, som folk elsker at besøge. Byen er grundlagt af romerne som bosættelsen Aquae Mattiacorum for 2000 år siden. Efter at have fokuseret på spa-services i århundreder, er det fortsat en af ​​de ældste aktive kurbyer på kontinentet. På sit højdepunkt havde byen 26 varme kilder, der flød til folks fornøjelse.

I dag flyder der stadig mere end et dusin varme kilder til din afslapning. Byen menes at have været hjemsted for ​​et romersk fort på Jesus’ tid, og man kan stadig se rester af en romersk akvædukt i byen.

Man skal simpelthen på gåtur i Wiesbaden

Mange familier, der har taget gåturen sammen, beskriver oplevelsen som et livsvarigt minde, de kan blive ved med at tale om. Man ser alle de store seværdigheder i området, og dette er en utrolig måde at se Wiesbadens unikke historie på. Der er også private ture, der begynder på Frankfurt, som man ofte kan planlægge, hvis man ønsker en mere personlig rundvisning. Der tilbydes vandreture hele året rundt og de indeholder ofte historier og indsigt, der giver ekstra dybde til dit besøg i byen.

Hele familien kan have det sjovt på Spielbank

Med deres kunstfærdige haver, grønne områder og springvand, er parkerne omkring Spielbank veludviklede og sjove at nyde med hele familien. Tag et tæppe med, nyd frokosten fra en madkurv, og slappe af i de varme solstråler, der bader Wiesbaden om sommeren. Kanoer og robåde kan lejes for et mindre gebyr, hvis du også gerne vil have en lille aktivitet at more dig med. Hvis du ikke har børn med, ligger der også et kasino på området, som du kan fornøje dig med. Uanset hvad du fortrækker, vil du finde noget at elske på Spielbank.

Det Romerske Frilandsmuseum er værd at se

Hvis du elsker at se på gamle artefakter, vil du nyde turen til det Romerske Frilandsmuseum. Det er et museum, der til stadighed er under udvikling, så der kan være tidspunkter, hvor en fuld præsentation af artefakterne er umulig. Det kan være en god ide at ringe i forvejen for at se, hvad deres byggeplaner er for den pågældende dag, for at maksimere din oplevelse. Med akvædukten og de romanske skulpturer, der er udstillet, er dette indblik i historien absolut enestående.

Mange mennesker besøger Wiesbaden for at drage fordel af de mange kurbade i byen, og det er der bestemt ikke noget i vejen med! Hvis du har brug for en dag væk fra kurbadene eller du elsker en lille smule eventyr med din afslapning, så vil de museer, gallerier og shopping muligheder, denne by har at byde på, give dig lige, hvad du har brug for.

Rejser til Wiesbaden, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Wiesbaden og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Wiesbaden Tourist Information

Marktplatz 1
65183 Wiesbaden

T: +49 0611 1729930
F: +49 0611 1729798

www: website link

Tourismus Hessen

HA Hessen Agentur GmbH
Tourismus- und Kongressmarketing
Konradinerallee 9
65189 Wiesbaden

T: +49 (0) 611 95017 8191
F: +49 (0) 611 95017 5 8191

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Wiesbaden
few clouds
29.1 ° C
30.3 °
28.2 °
35 %
5.1kmh
20 %
fre
30 °
lør
27 °
søn
29 °
man
29 °
tirs
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Wiesbaden
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Wiesbaden #iWiesbaden #VisitWiesbaden #visithessen #Hessen #Hesse #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her