Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Warsaw

Polen - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Warszawa

#Warsaw Rejser til Warszawa     Warsaw Tourist Information Palace of Culture and Science pl. Defilad 1 Old Town Rynek Starego Miasta 19/21/21a Chopin Airport Terminal A, exit 2 ul. Żwirki i Wigury 1 www: website...

Warszawa Citytour Video

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Warszawa

Warszawa er Polens hovedstad med ca 1,8 million indbyggere. Byen er beliggende ved Polens vigtigste vandvej Wisla floden, der forbinder de fleste af de store polske industrielle og økonomiske centre. Warszawa er en stor by hvis areal dækker næsten 500 km2.

Byen blev grundlagt i 1300 tallet, der eksisterede godt nok en mindre koloni allerede i 900 tallet. Fra 1413 var Warszawa hovedstad og i 1500 tallet blev byen hjemsted for parlamentet. I 1611 havde kong Zygmunt III flyttet hele det kongelige hof fra Krakow og Wawel slottet til Warszawa.

Under 2den verdenskrig blev ikke mindre end 87 % af byen lagt i ruiner, men allerede få dage efter befrielsen begynder man i januar 1945 genopbygningen af den ødelagte hovedstad.

Forslag til forlænget weekend i Warszawa

Seværdigheder i Warszawa

Stare Miasto , den gamle by. Denne del af Warszawa blev i 1980 optaget på Unesco listen over verdens kulturarv. Den smukt restaurerede bydel er i dag et af indbegreberne af Warszawa (den anden er kulturpaladset) og et tegn på polakkernes ildhu i forbindelse med genopbygningen af deres smadrede hovedstad.

Kulturpaladset, med fare for at blive modsagt nævner jeg dette under seværdigheder . Det er en af de bygninger man ikke kan undgå at få øje på, selvom mange polakker håbede at det var sådan. Det er den højeste bygning i byen og var en gave fra Sovjetunionen til det Polske folk. Kulturpaladset blev opført i årene 1952 – 1955 og bygningen er 234 meter høj med 44 etager. Fra 30 etage er der en flot udsigt ud over Warszawa.

Oplevelser med guide

Warszawa

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Polen

#Polen #Covid19 Coronavirus status / statistik - Polen Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Polen

#Foodie Polen Foodie Video Mad i Polen Det polske køkken er blevet stærkt påvirket af dets naboer og de mange kulturer, der har beboet landet gennem landets...

Julemarked i Warszawa

Warszawa turistinformation Hotel & Apartment Warszawa Warszawa Julemarked Warszawa, hovedstaden i Polen og dens største by, der strækker sig langs floden Vistula i sletterne i Mazovia. Byen...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Warsaw #Poland #Citytour #Citywalk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her