Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Toulouse

Toulouse

#Toulouse Visit Toulouse Toulouse ligger ved bredden af ​​floden Garonne. Nyde karakteren og charmen ved ​​de mange historiske bygninger i Vieux Quartier, og se mere om...

Toulouse Citytour Video

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Toulouse

Toulouse ligger på Garonne sletten i det sydvestlige Frankrig, halvvejs mellem Atlanterhavet og Middelhavet. Siden 2016 har den fjerdestørste by i Frankrig været hovedstad i Frankrigs næststørste region, Occitanie, som næsten svarer til grevskabet Toulouse, som fra det 9 til 13 århundrede var et selvstændigt område.

I Toulouse er røde mursten det traditionelle byggemateriale og Toulouse er kendt som La Ville Rose, den lyserøde by. Toulouses røde mursten er lavet af det røde mudder fra floden Garonne.

Forslag til forlænget weekend i Toulouse

Toulouse er en kompakt by og centrum ligger mellem Canal du Midi og floden Garonne. Det centrale Toulouse er en labyrint af smalle gader der ligger mellem nogle brede boulevarder. I gaderne finder du masser af caféer, restauranter, barer og butikker og det gamle Toulouse er et historisk område der passer fint til en tur på to eller tre dage.

Canal du Midi er kanalen der omkranser den den østlige del af den gamle by. Kanalen forbinder Middelhavet med Garonne og Atlanterhavet og er et UNESCO verdensarvssted. Start din tur med at gå langs kanalen og nyd atmosfæren inden du går til Place du Capitole som er en af ​​de fineste markedspladser i Europa. Her er et stort fodgængerområde, omkranset af bygninger fra det 18. og 19. århundrede med smukke paladsagtige facader. Der er naturligvis også mange caféer og restauranter på pladsen.

Kig derefter nærmere på Basilique Saint Sernin. Det er en af de mest betydningsfulde historiske bygninger i det gamle Toulouse. Kirken er bygget mellem 1080 og 1120 og det er den største overlevende romanske kirke i Europa. Kirken er også et UNESCO verdensarvssted som en del af pilgrimsruten til Santiago de Compostela.

Gå en tur over Pont Neuf som er en smuk bro der er bygget i det 16 – 17 århundrede over Garonne floden. Herefter kan du besøge Couvent des Jacobins som er en tidligere kirke  der nu et museum. Kirken stammer fra det 12 århundrede og er kendt for en usædvanlig tagkonstruktion. På din tur gennem Toulouse må du også huske at besøge Cathédrale Saint Etienne som er en usædvanlig lille gotisk katedral.

Du kan afslutte dit besøg i Toulouse med at tage til byens udkant hvor du kan besøge Cité de l’Espace som er luftfartsmuseum med modeller af rumfartøjer i naturlig størrelse, rumfartsudstillinger og spændende planetarium. Her kan du se en Concorde, en Airbus A400, en Caravelle, en Mig-15 og mange historiske fly. Endelig er der hvad der for mange flyinteresserede er højdepunktet i en tur til Toulouse – Airbus fabriksbesøg hvor du kan se A380 samlebånd fra et udsigtsområde.

Oplevelser med guide

Du skal huske at se nærmere på nogle af de mange museer i Toulouse, som for eksempel:

Bemberg er Toulouses fineste kunstgalleri ejet af ​​en argentinsk kunstsamler men udlånt til byen Toulouse siden 1994. Her kan du se en betydelig samling med kunstværker af Picasso, Monet, Renoir, Cézanne, Cranach, Van Dyck, Canaletto, Vlaminck og Bonnard.

Musee des Augustins er et kunstmuseum der ligger i et tidligere kloster. Her kan du se en samling af tidlig middelalderskulptur samt en mindre samling af malerier.

Museum d’histoire naturelle regnes for at være et af de førende naturhistoriske museer i Frankrig.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency
Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Toulouse #France #Citytour #Citywalk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her