Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Salzburg

Salzburg

#Salzburg Visit Salzburg Salzburgs særlige blanding af raffinement, charme og elegance opleves bedst ved blot at vandre i byens omgivelser. Wolfgang Amadeus Mozarts fødeby er malerisk...

Salzburg Citytour Video

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Salzburg

Salzburg ligger i det nordvestlige Østrig og er kendt som en af de mest maleriske byer i verden. Byen er fyldt med utrolig arkitektur og er omgivet af nogle af de mest storslåede landskaber i verden. Salzburg er en by der egner sig perfekt til en forlænget weekend ferie.

Forslag til forlænget weekend i Salzburg

Start med at kigge nærmere på den gamle by. I denne bydel er mange gamle købmandshuse fra det 15 til 18 århundrede. De fleste af de største seværdigheder i Salzburg ligger i dette område, så du kan bruge timer på bare at vandre og nyde din ferie.

Gå en tur gennem gaderne og stop ved gallerier eller butikker som interesserer dig. Når du bliver træt, er der også masser af caféer og restauranter hvor du kan sidde og betragte gadelivet. Af de bygninger som du absolut skal se er det gamle rådhus, hofapoteket fra det 13. århundrede og Chiemseehof. Getreidegasse er berømt i Salzburg for fantastiske shopping muligheder.

Alle ved, hvem Mozart er og når du er i Salzburg kan du gå i hans fodspor når du besøger Mozarts Wohnhaus på Makartplatz. Huset blev ødelagt under Anden Verdenskrig, men blev genopbygget og er nu museum. Udstillingerne fokuserer på biografier Mozart og hans familie og viser hvordan dagligdagen var i Mozarts tid.

Peterskirche er en af de smukkeste og mest genkendelige seværdigheder i Salzburg. Kirken er oprindeligt bygget i 1143 men blev bygget om i 1783. I kirken er der flere monumenter til ære for berømte historiske personer som Haydn og Mozart.

Hohensalzburg Slot er et Salzburg must-see. Turen op til slottet er også historisk interessant, da du går gennem de defensive porte fra det 17. århundrede. Læg også mærke til Reisszug, et hejseværk fra 1500 tallet, der blev brugt til at løfte forsyninger til slottet. Sørg for at bruge lidt tid i den lille kirke med et fungerende orgel fra 1502. På selve slottet er der flere fantastiske værelser, herunder Det Gyldne Rum, Den Gyldne Sal og Prinsernes lejligheder.

Oplevelser med guide

Museet for moderne kunst har udstillinger af internationalt anerkendte kunstværker samt en samling med kunst produceret af byens egne kunstnere. Husk at tage dig tid til også at beundre bygningen.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

10 bedste europæiske julemarkeder

Video, der kårer de 10 bedste julemarkeder Der er mange interessante julemarkeder i Europa. Se video fra de 10 bedste julemarkeder i Europa, og find...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Østrig

#Østrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Østrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Hvad spiser man i Østrig

#Foodie Østrig Foodie Video Mad i Østrig På grund af de afstande, som det engang så store Habsburgske imperium strakte sig, er køkkenet i det nuværende Østrig...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Salzburg #Austria #Citytour #Citywalk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her