Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Paris

Paris

#Paris Visit Paris Paris er en by, der ofte romantiseres. I flere generationer er der blevet fortalt kærlighedshistorier fra kloakkerne til Eiffeltårnet! Det gør det til...

Paris Citytour Video

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Paris

Hvem drømmer ikke om at besøge Paris – kærlighedens by ? Naturligvis kan du ikke opleve alle Paris seværdigheder på en weekendtur. Hvor skal man starte ? Hvad er de vigtigste monumenter, der skal besøges ? Her kan du se vores forslag til hvad du skal opleve på en weekendtur til Paris.

Forslag til forlænget weekend i Paris

Start med en tur langs Champs Elysees, den 1,9 kilometer lange boulevard over Place de la Concorde og Triumfbuen. Den er kendt som verdens smukkeste boulevard og skal derfor absolut besøges på en tur til Paris. Her kan du finde masser af restauranter, caféer, biografer og butikker. Eiffeltårnet er det bedst kendte monument i Paris og herfra kan du få en uovertruffen panoramaudsigt over hele byen. Det massive tårn blev bygget i slutningen af ​​det 19 århundrede og med det imponerende kolossale udseende er det ikke underligt at det er et af de mest besøgte monumenter i verden.

Ind imellem du ser på de mange monumenter og bygningsværker skal du have tid til at besøge nogle af Paris mange museer. Louvre er et af de største museer i verden. Nogle af verdens vigtigste kunstværker er samlet i dette museum, såsom Mona Lisa, Venus de Milo og Vermeers kniplinger. Du vil ikke have tid nok til at besøge alle udstillinger på dette museum, men de vigtigste gallerier skal du se. Musée d’Orsay er et andet museum der er kendt for store mesterværker, her er permanente udstillinger af moderne og impressionistisk samt forskellige midlertidige samlinger. Se store kunstværker af Monet, Cezanne, Seurat og Van Gogh.

Notre-Dame katedralen ligger på île de la Cité og det er en anden bygning der opfattes som et af de vigtigste symboler på ​​fransk gotisk arkitektur. Det tog tre hundrede år at færdiggøre katedralen, derfor blandes forskellige arkitektoniske stilarter som fransk gotik, renæssance og naturalisme.

Montmartre er Paris’ bankende hjerte og er virkelig et must-see i Paris. Sacré-coeur basilikaen er hvad de fleste kommer for at se, men tag dig tid til at udforske Montmartre og du vil opdage at det ikke kun et turistkvarter fyldt med souvenirbutikker.

Luxembourg haven er et sted hvor du kan slappe af på din sightseeing gennem Paris. Haven er anlagt på initiativ af Maria af Medic og den ligger i det 6. arrondissement mellem Saint-Germain-des-Prés og Latinerkvarteret. Haven har et samlet areal på 25 hektar med både franske og engelske haver.

Oplevelser med guide

Efter dit besøg i Luxembourg haven kan du besøge Le Marais kvarteret der anses for at være et af de mest fornemme kvarterer i Paris, her ligger masser smarte og eksklusive hoteller og butikker. Kvarteret har en rig historie med mange smukke historiske bygninger. I dette kvarter ligger også mange interessante kunstgallerier.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

Beauvais – Tillé Airport

#BVA #Airport Beauvais – Tillé Airport / Paris-Beauvais Airport Aéroport de Beauvais-Tillé Route de l'Aéroport 60000 Tillé France Airport website IATA: BVA ICAO: LFOB ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency
Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Paris #France #Citytour #Citywalk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her