Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Oslo

Norge Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Oslo

#Oslo Rejser til Oslo       #Oslo #iOslo #VisitOslo #Norway #VisitNorway #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Oslo Citytour Video

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Oslo

Oslo udvikler sig hurtigt og her er noget for alle, igennem de sidste par år er især distrikterne Toyen og Grünerløkka blevet populære med masser af restauranter, cafeer og barer. Hvis du vil have natur er Oslo også et perfekt sted med skov og fjorde, alle inden for rækkevidde fra centrum.

Forslag til forlænget weekend i Oslo

Når du er i Oslo er du tæt på vandet, gå til det maritime hjerte af byen og udforsk livet langs havnefronten. Det er her færgerne og krydstogtskibene lægger til og det er en flot gåtur fra Aker Brygges restauranter og Sørengabroen.

I dag er de gamle pakhuse indrettet som caféer og barer og er det en dejlig sommerdag er der et havvandsbassin til en svømmetur. Undervejs er der informationstavler med billeder og tekst om, hvordan Oslos havnefront har ændret sig fra industriområde til en stor seværdighed.

Hvis du får lyst til at shoppe er Frogner kvarteret det traditionelle shoppingområde i Oslo, Arkaden Shoppingcenter har gode tilbud. Grünerløkka, øst for byens centrum er et tidligere industrikvarter der har mange vintage tøjbutikker og gallerier. I Grünerløkka er gaderne omkring Thorvald Meyers gate er det bedste sted. Nyd en mikrobrygget øl på Grünerløkka Brygghus. Parkteatret er en bar og et spillested ombygget fra en art deco-biograf.

Husk et besøg i Nobels Fredscenter, hvor den permanente udstilling fortæller historien om den verdensberømte fredspris. Omkring 127 nobelpristagere har modtaget prisen siden 1901, især Malala Yousafzai i 2014 og Barack Obama i 2009. Følg en sti af lysdioder gennem et mørklagt rum, her fortælles historien om hver prismodtagers kamp på skærme, mens du passerer.

Skal du slappe af midt i storbyen skal du besøge Slotsparken hvor kongepaladset ligger, det er den største bypark og et populært sted for picnic eller en spadseretur. Alternativt kan du tage færgen til Bygdøy halvøen. Det er en kort tur på 10 minutter til museumsøen med regelmæssige afgange fra maj til september. Mest imponerende er Vikingeskibsmuseet med fartøjer fra det 9. århundrede.

Hvis du er interesseret i kunst skal du besøge Nationalgalleriet. Maleren Edvard Munch er Oslos mest berømte borger, og Munch-rummet på galleriet er et valfartssted for at se hans mest kendte værk, Skriget.

Oplevelser med guide

Nyd en solnedgang ved Operaen. En af byens imponerende bygninger er den modernistiske Norske Nationalopera. Der er guidede ture i dagtimerne. Skal du have en selfie er det at tage en solnedgangsselfie på det kantede hvide tag blevet et Oslo Selfie-Must.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Norge

#Norge #Covid19 Coronavirus status / statistik - Norge Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Hvis du kommer med skib kan du her se mere om terminaler og havne

Ferry Terminal Oslo

#OsloHarbour Akershusstranda 31 0150 Oslo Norway Terminal Information, Terminal Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Arrivals, Departures, Contact Information

Hvad spiser man i Norge

#Foodie Norge Foodie Video Mad i Norge På grund af sin kystlinje er fisk naturligvis en fast bestanddel af det norske køkken. Mange retter består af råvarer,...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Oslo #Norway #Citytour #Citywalk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her