Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#London

Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

London

#London Visit London London er en af verdens største byer, med rigelig indflydelse over politik, kultur, og underholdning i resten af verden. Der kunne skrives utallige bøger...

London Citytour Video

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

London

London er hovedstaden og største by i England og Storbritannien, med over 8 millioner mennesker. Byen ligger ved Themsen og har en historie på over 2 årtusinder. London har masser af attraktioner og vartegn for at give enhver besøgende en uforglemmelig oplevelse.

London er en af de mest kulturelt mangfoldige byer i verden med over 300 talte sprog. Der er mange ting at se og lave i London, herunder museer i verdensklasse, monumenter, parker og andre. En 3 dages tur er bestemt ikke nok til at se alt, hvad London har at byde på, men det bør tillade et besøg til de mest interessante og vigtige seværdigheder og vartegn.

Forslag til forlænget weekend i London

Dag 1

Start din dag med at besøge en af Londons største attraktioner, vagtskifte ved Buckingham Palace. Det er et af de få fungerende kongelige paladser, der er tilbage i verden i dag. Gå derefter gennem en af ​​de smukkeste parker i London, med de smukke blomster er St. James Park en fantastisk mulighed for at møde indbyggere der slapper af i parkens kaffehus. Nyd en frokost i en af ​​de mange restauranter omkring St. James Park inden du fortsætter dit besøg i byen.

Lige i nærheden af ​​parkens udgang mod Thames kan du besøge Westminster Abbey. Konger, dronninger, statsmænd, soldater, digtere, præster, helte og skurke – Westminster Abbey er et must see levende festspil i britisk historie. Hvert år kommer over en million besøgende for at se den 700 år gamle Westminster Abbey, som er Englands kroningskirke. Ved ​​Themsen kan du se endnu en af de kendte seværdigheder, Big Ben og det smukke parlament. Houses of Parliament og Elizabeth Tower, almindeligvis kaldet Big Ben, er blandt Londons mest ikoniske vartegn. Teknisk set er Big Ben navnet på den massive klokke inde i klokketårnet, som vejer mere end 13 tons. Klokketårnet ser spektakulært ud om natten, når de fire urskiver er oplyst.

Oplevelser med guide

For at afslutte din dag på en fantastisk måde kan du tage en tur i London Eye, og se byens seværdigheder fra oven. Det smukke panorama af byen er endnu mere charmerende om aftenen.

Dag 2

Start dagen med et besøg på et af verdens største og vigtigste museer. Det verdensberømte British Museum udstiller historiske genstande fra forhistorisk til moderne tid fra hele verden. Bedst kendte artifakter er Rosetta stenen, Parthenon skulpturerne og mumierne i Egypten samlingen. Ud over den store permanente samling er museets særudstillinger, udstillinger og arrangementer alle designet til at fremme forståelsen af ​​den samling og kulturer, de repræsenterer.

Tag derefter til Hyde Park og Kensington Garden, to forenede parker i den vestlige del af byen. Londons Hyde Park er en af ​​de største byparker i verden der dækker 142 hektar og med over 4.000 træer, en stor sø, en eng og dekorative blomsterhaver, er der en god chance for, at du vil glemme, at du er lige i centrum af London. Hyde Park har noget for enhver smag. Kensignton Garden har alléer med smukke træer og dekorative blomsterbede og dækker 100 hektar. Ved parken ligger Kensington Palace, den fredelige italienske have, Peter Pan statuen, det fantastiske Albert Memorial og Serpentine Gallery.

Herefter kan du besøge to meget interessante museer. Besøg først Science Museum, fra fremtiden for rumrejser til at stille det svære spørgsmål “Hvem er jeg?”, Science Museum får din hjerne til at udføre mental gymnastik på olympisk standard. Se, rør og oplev de store videnskabelige fremskridt gennem de sidste 300 år, husk at se med i den fantastiske Imax-biograf. Gå derefter til Naturhistorisk Museum, ud over den permanente dinosaurudstilling har Naturhistorisk Museum en samling af de største, højeste og sjældneste dyr i verden. Se en blåhval i naturlig størrelse, en 40 millioner år gammel edderkop og den smukke Centralhal.

Dag 3

Start dagen med at gå til Regents Park, London Zoo ligger i den grønne Regent’s Park midt i ikonisk arkitektur og smukke haver, og er en oase i hjertet af byen. Med mere end 760 dyrearter, spændende og innovative udstillinger er et besøg i London Zoo en fantastisk dag. Kom og se dyr i et andet lys ved Rainforest Life, gå ind i den afrikanske skov ved Gorilla Kingdom eller gå tur ved Englands største pingvinbassin, Penguin Beach.

Gå fra Regents Park mod syd for at komme til Madamme Tussauds. Fyldt med 14 spændende, interaktive zoner og den fantastiske 4D-filmoplevelse, kombinerer Madame Tussauds London glitter og glamour med en utrolig historie. Gå ned ad den røde løber, og stå sammen med Kate Winslet, før du udfordrer dine yndlings sportsstjerner som David Beckham eller Lewis Hamilton. Start din kongelige oplevelse med et audiens hos dronningen.

Herefter kan du besøge den imponerende St. Paul katedral. Udnyt multimedieguide med berøringsskærm, eller deltag i en guidet tur for at opleve denne ikoniske bygning. Gå ned til krypten og se gravene og mindesmærkerne for nogle af landets største helte såsom admiral Lord Nelson og hertugen af ​​Wellington.

Herefter kan du vælge at se Tower of London. På trods af en dyster historie som et sted for tortur og død, vil du inden for disse mure også opdage historien om et kongeligt palads, et våbenhus og en magtfuld fæstning. Se de uvurderlige kronjuveler, deltag i en ikonisk Beefeater tur og hør deres blodige fortællinger, stå, hvor berømte hoveder har rullet, lær legenden om tårnets ravne og få alt at vide om sværd, rustninger og meget mere

En rigtig god måde at slutte et besøg i London er et krydstogt på Themsen. Der er sightseeing krydstogter på Themsen hver dag hele året mellem Westminster, Waterloo, Tower og Greenwich-molerne. Aftenkrydstogter mellem Westminster, Waterloo og Tower.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

10 bedste europæiske julemarkeder

Video, der kårer de 10 bedste julemarkeder Der er mange interessante julemarkeder i Europa. Se video fra de 10 bedste julemarkeder i Europa, og find...

City Tour London – Video

#London London Citytour Video   #London #UK #Citytour #Citywalk
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

London Boutique & Luksushoteller

#London London Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev London London, hovedstaden i Storbritannien, er en af ​​de mest kosmopolitiske...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#London #England #Citytour #Citywalk #Sightseeing

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her