Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Liverpool

Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Liverpool

#Liverpool Visit Liverpool Noget de fleste undlader at snakke om er det faktum, at Liverpools økonomiske udvidelse i det 18. århundrede muliggjordes af den atlantiske slavehandel. Det...

Liverpool Citytour Video

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Liverpool

Liverpool er fuld af kultur, spænding og en vigtig maritim historie. Byen er berømt for sin Mersey havnefront og her har Liverpool ombygget mange områder der har en uovertruffen arkitektur. Den trendy Albert Dock er særligt tiltalende med museer, caféer, barer og butikker. Andre spændende områder er Stanley Dock, Waterloo, Wapping og Pier Head.

Liverpool er en verdensby med et stort universitet og Liverpool er også kendt over hele verden for at være fødselsstedet for det berømte band, The Beatles.

Forslag til forlænget weekend i Liverpool

Nogle af Liverpools mest populære seværdigheder er den anglikanske katedral som ligger i hjertet af byens centrum med spektakulær arkitektur. The Metropolitan Cathedral of Christ the King er en stilfuld cirkulær bygning bygget i midten af ​​det 20. århundrede. Cavern Club hvor The Beatles optrådte næsten 300 gange i løbet af 1960’erne. 20 Forthlin Road er huset hvor Paul McCartney voksede op, det er nu ejet af National Trust. Den populære The Beatles Story Experience ligger i den imponerende Britannia Pavilion ved Albert Dock.

Rådhuset er den kendte bygning bygget i midten af ​​det 18. århundrede med en stor kuppel og høj statue af Britannia. Sudley House er en stor herregård med en stor samling af historiske malerier, antikke møbler og smukt anlagte haver. Royal Liver Building er bygget i det tidlige 20. århundrede med høje tårne og med et af de største ure i Storbritannien.

For fodboldelskere der holder med et af byens bedste fodboldhold er det et must at besøge Goodison Park Stadium hvor Everton Football Club holder til. Men der er mere for fodboldelskere – Der er hele to fodboldhold i Liverpool, det andet hold hedder Liverpool FC og de spiller på et stadion der kaldes Anfield, også her er der mulighed for at komme på rundvisning. Liverpool Football Club Museum er fuld af interessante udstillinger og information om Liverpool FC.

Der er en række fremragende museer i denne Merseyside by, såsom Liverpool Museum – et af de vigtigste museer i området, med imponerende information om naturhistorie; Merseyside Maritime Museum – beliggende i det energiske Albert Dock-område, hjemsted for en enorm mængde maritime artefakter; Museum of Liverpool Life – med mange historiske byartefakter, herunder musikalske og sportslige memorabilia; ; og byens helt eget Tate Gallery – med en række midlertidige udstillinger i løbet af året og en stor permanent samling af moderne kunst.

Liverpool har også et stort antal parker og haver, alle med store arealer og mange med fremragende faciliteter til sport. Mest populære er Ness Botanic Gardens, Calderstones Park, Clarkes Gardens, Newsham Park, Princes Park og Sefton Park.

University of Liverpool er et af de førende universiteter i Storbritannien, højt anset for sin undervisning og fremragende forskningsfaciliteter. Med mere end 50 forskellige afdelinger og skoler, og næsten 20.000 studerende. Liverpools universitet er højt anset i hele Europa og dækker flere egentlige fagområder end de fleste andre universiteter i hele landet.

Oplevelser med guide

Liverpool er en livlig og meget forskelligartet by at besøge på ethvert tidspunkt af året. Vejret og klimaet i Merseyside-området er generelt bedst i sommermånederne maj, juni, juli, august og september.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Hvis du kommer med skib kan du her se mere om terminaler og havne

Ferry Terminal Birkenhead (Liverpool)

#BirkenheadHarbour 12 Quays Ferry Terminal Birkenhead CH41 1FE United Kingdom Terminal Information, Terminal Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Arrivals, Departures, Contact Information
Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

Liverpool John Lennon Airport

#LPL #Airport Liverpool John Lennon Airport Liverpool Airport Speke Hall Ave Speke Liverpool L24 1YD United Kingdom Airport website IATA: LPL ICAO: EGGP ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information,...

Smuttur til Liverpool 444 kr p.p.

Weekend i Liverpool Afrejse fra København: 26/10 2020 Hjemrejse fra Liverpool: 30/10 2020 Overnatning: Lejlighed Liverpool City Stays, Liverpool Vi har gennemskuet et godt rejsetilbud til Liverpool hvis...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Liverpool #UK #Citytour #Citywalk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her