Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#FrankfurtAmMain

Frankfurt am Main Citytour Video

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Frankfurt am Main

Frankfurt regnes som en af de vigtigste finans- og messebyer i Europa. Frankfurt ligger ved floden Main, og har det officielle navn, Frankfurt er Main.

Frankfurt er kendt for den moderne skyline med nogle kendte og karakteristiske højhuse, byen er en interessant blanding af gamle markedspladser, museer, historiske bygninger og moderne skyskrabere.

Forslag til forlænget weekend i Frankfurt am Main

Start den første dag med at opleve de mange spændende steder i det kvarter der er bedst kendt som Innenstadt. Her kan du starte dit besøg ved rådhuset fra 1405. Gå derefter til Frankfurt katedralen, den røde sandstens katedral der med det 91 meter høje kirketårn står mellem byens kendte skyskrabere, katedralen er kendt som kejserlig katedral, og mellem 1562 og 1792 blev kejsere kronet i katedralen.

Efter at have set den historiske katedral kan du gå til en af Frankfurts højeste skyskrabere, Mainturm som har en udsigtsplatform i 200 meters højde som du kan komme til med elevator på 45 sekunder. Herfra er der en fantastisk udsigt over byen og det omkringliggende landskab.

En af de største museums attraktioner i Frankfurt er det berømte Städel Museum, der er kendt for værker af Peter Paul Rubens.

Oplevelser med guide

Når du er i Frankfurt skal du besøge Palmengarten som er den smukkeste af Frankfurts parker, Palmengarten er 54 hektar stor og der er 75.000 kvadratmeter drivhus, hvor du kan se planter fra hele verden. Det gamle drivhus er fantastisk og arkitektonisk minder det om Gustave Eiffels arbejder.

Du skal naturligvis shoppe når du er i Frankfurt. Det kan du bedst gøre i Kleinmarkthalle, som er en stor indendørs markedshal med mere end 150 boder. Hvis du vil fortsætte din shoppingturkan du tage til MyZeil, som er et stort indkøbscenter.

Slap af på en af Frankfurts bedst kendte pladser,  Hauptwache, her kan du slappe af på en af de mange cafeer og restauranter i området inden du besøger Goethe huset, Johann Wolfgang von Goethe bolig der nu er museum. Hvis du vil afslutte dagen med at opleve byens natteliv kan du tage til bydelen Sachsenhausen.

Bedste seværdigheder i video

Frankfurt Introduktion
Romerberg
Romer
St. Nicholas kirke
Kaiserdom
Paulskirche
Goethe-Haus
Hauptwache
MMK
Museumsufer
Deutsche Film Museum
Arkitektur Museum
Stadel Museum
Alt Sachsenhausen
Naturmuseum Senckenberg
Frankfurt Botanisk have
Palmengarten

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

10 bedste europæiske julemarkeder

Video, der kårer de 10 bedste julemarkeder Der er mange interessante julemarkeder i Europa. Se video fra de 10 bedste julemarkeder i Europa, og find...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Togrejser bliver mere og mere eftertragtede se stationsinformation billetpriser og rabat tilbud

DB Frankfurt (Main) Hbf

DB Frankfurt (Main) Hbf Im Hauptbahnhof 60329 Frankfurt am Main Germany Ankomst til Frankfurt – Video https://www.youtube.com/watch?v=1Dw3o0EoWNo Ankomst til Frankfurt – Video fra Frankfurts hovedbanegård Station Information, Transfer, Hotel, City Guide,...
Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

Frankfurt – Hahn Airport

#HHN #Airport Frankfurt – Hahn Airport Flughafen Frankfurt-Hahn 55483 Lautzenhausen Germany Airport website IATA: HHN ICAO: EDNY ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Live Arrivals, Live Departures,...
Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

Frankfurt am Main Airport

#FRA #Airport Frankfurt Airport Flughafen Frankfurt am Main / Rhein-Main-Flughafen 60547 Frankfurt am Main Germany Airport website IATA: FRA ICAO: EDDF ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information,...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#FrankfurtAmMain #Germany #Citytour #Citywalk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her