Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bordeaux

Bordeaux

#Bordeaux Visit Bordeaux Bordeaux omtales ofte lokalt som 'French Sleeping Beauty'. I disse dage er Bordeaux imidlertid langt fra en søvnig by, og efter årtusindet har...

Bordeaux Citytour Video

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Bordeaux

Bordeaux var tidligere en by man besøgte hvis man var på tur rundt til vingårde i området. Byen Bordeaux har igennem de seneste år gjort meget for at tiltrække turister til byen der kan regnes for at være blandt en af de mest interessante byer i Frankrig. De færreste er klar over at der er mere end 350 monumenter og steder af historisk interesse i Bordeaux der blev kåret som den bedste europæiske destination i 2015.

Forslag til forlænget weekend i Bordeaux

Dag 1

Besøg det hyggelige Saint Michel kvarter der har en mange smarte caféer, restauranter og butikker, der gør kvarteret perfekt til at slentre rundt i. Besøg Basilikaen Saint Michel der er med på listen over UNESCO verdensarv. Basilikaen er centrum i kvarteret på Place Meynard. Ved siden af ​​basilikaen ligger Saint Michel klokketårnet, som er en af byens vigtigste seværdigheder. Tag trapperne op til toppen af tårnet for at se en smuk udsigt over Bordeaux.

Fra Place Meynard kan du gå til Rue Victor Hugo, som er centrum af Bordeaux. Gå til Quartier de la Grosse Cloche som er en del af byen der er en af de mest populære blandt de lokale. Grosse Cloche er et klokketårnet i den tidligere byport, fungerede også på et tidspunkt som et fængsel. Den første gade når du kommer ind gennem Grosse Cloche, er Rue Saint James. Det er en af ​​de mest charmerende gader i kvarteret, med smukke cafeer og specialbutikker. Fortsæt til Place Fernand Lafargue der tidligere var byens markedsplads. Pladsen og de tilstødende gader er et sted med masser af caféer, barer og restauranter.

Start din dag fra Place de la Victoire, en imponerende plads, der er genkendt af buen fra det 18. århundrede og marmorobelisken i midten. Pladsen, der ligger i den sydlige del af det centrale Bordeaux, forbinder nogle af de største gader i byen, blandt dem den populære Sainte Catherine-gade. Det er nærhed til den travleste gade i byen, universitetets campus og de mange caféer og barer på og omkring pladsen skaber en meget glad og travl stemning. Jeg ville ikke nødvendigvis sætte dette sted på min “5 bedste ting at se i Bordeaux”, men denne smukke bue er et meget godt sted at starte din Bordeaux-tur med på grund af dens centrale beliggenhed.

Dag 2

Hvis det ikke er for tidligt om morgenen til at starte din gastronomiske oplevelse i Bordeaux, gå til Marché des Capucins. Det er det største marked i Bordeaux og her kan du købe alt fra frugt, grøntsager, slik, krydderier og der er mange caféer og restauranter. Specielt i weekenden er markedet fyldt med lokale, som kommer for at spise østers ledsaget af hvidvin. Sørg for at komme tidligt hvis du vil have et bord.

Efter en tur på markedet kan du begynde at kigge nærmere på Bordeaux og den smukke arkitektur. Start med en gåtur på Rue Sainte-Catherine, det er den længste gågade i Frankrig, fuld af tøjbutikker og et af de eneste steder i centrum, hvor du kan finde alle de berømte designerbutikker. Hvis du går i retning af Place de la Victoire, finder du de billigere tøjbutikker. Når du er færdig med at kigge på butikker kan du gå til Place Saint Projet og gennem rue des Trois Colis til den store katedral i Bordeaux på Place Pey Berland der er et af de mest centrale steder i Bordeaux med rådhuset og en af ​​de største katedraler i Bordeaux. Cathédrale Saint-André de Bordeaux er en romersk-katolsk kirke, sæde for ærkebiskoppen af ​​Bordeaux, og er udnævnt til et nationalt monument i Frankrig.

Lige ved siden af ​​katedralen ligger klokketårnet fra det 15 århundrede, la Tour Pey Berland. I toppen af ​​det næsten 70 meter høje tårn er statuen af ​​Notre-Dame d’Aquitaine og tre klokker, der fungerer som katedralens klokker. Der er 231 trappetrin til toppen af tårnet og herfra er der en smuk udsigt over byen.

Gå ad Vital Carles gaden til du kommer til en af de smukkeste gader i Bordeaux, Cours de independence. Det er en bred gade som kendetegner ​​Bordeaux – historisk, smuk og rolig. Fortsæt indtil du kommer til Place de la Comedie og Grand Théâtre, det er en af ​​de mest imponerende bygninger i byen. Hvis du ikke kommer for en koncert, er det muligt at deltage i rundvisning.

Oplevelser med guide

Dag 3

Start dagen på Place des Quinconces, det største torv i Frankrig og et af ​​de største i Europa. Se monumentet dedikeret til Girondinerne, som blev dræbt under den franske revolution. Fra Place des Quinconces kan du gå til Jardin Public som er den største park i centrum af Bordeaux, i parken ligger det naturhistoriske museum.

Gå ud af parken fra Cours Xavier Arnozan og fortsæt mod Garonne floden. Drej til venstre ad rue Notre Dame og gå til Musée des Beaux-Arts, som er Bordeaux kunstmuseum og et af de største kunstmuseer i Frankrig, uden for Paris. Den smukke bygning var tidligere en lagerbygning.

Hvis du ikke er interesseret i kunst er Musée d’Aquitaine et meget interessant museum hvor du kan se udstillinger relateret til historie og arkæologi i Bordeaux og regionen Nouvelle-Aquitaine.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

Bordeaux – Mérignac Airport

#BOD #Airport Bordeaux–Mérignac Airport Aéroport de Bordeaux-Mérignac 33700 Mérignac France Airport website IATA: BOD ICAO: LFBD ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Live Arrivals, Live Departures, Contact...

Bordeaux Boutique & Luksushoteller

#Bordeaux Bordeaux Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Bordeaux Bordeaux, verdens hovedstad for vin, er hjemsted for en af...

Bordeaux City Walk

#CityWalk City Walking Tour Bordeaux, video Bordeaux https://www.youtube.com/watch?v=BLtiVbpVEn0   #Bordeaux #France #Citywalk #Sightseeing #Video
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bordeaux #France #Citytour #Citywalk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her