Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Barcelona

Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Barcelona

#Barcelona Visit Barcelona Barcelona er en utrolig smuk og spændende by ved den spanske kyst. Her er der kilometervis af sandstrande, skøn mad, festligt natteliv og...

Barcelona Citytour Video

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Barcelona

Barcelona er en af de smukkeste byer i verden, og alle, der besøger denne magiske destination, kan blive enige. Barcelona er hovedstaden i Catalonien og den næststørste by i Spanien efter Madrid, med en befolkning på 1,6 millioner mennesker. Grundlagt af romerne er Barcelona i dag en moderne by, men har også et stort antal unikke og værdifulde vartegn, herunder en af de rigeste kulturarv i Europa.

Påvirket af kunstnere som Picasso, Gaudi og Miro er Barcelona en destination, der vil appellere til alle. Beliggenheden lige ved Middelhavets kyster, med en strand ved havet, bidrager til charmen og skønheden ved denne vidunderlige rejsedestination.Forslag til forlænget weekend i Barcelona

Forslag til forlænget weekend i Barcelona

Dag 1

Start din første dag i Barcelona med at besøge Plaza de Catalunya. Den store plads omgivet af monumentale bygninger, er Barcelonas travleste plads. Den ligger mellem den gamle by, Ciutat Vella, og Eixample distriktet fra det nittende århundrede. To af Barcelonas mest berømte gader, Ramblaen og Passeig de Gràcia starter ved Plaça de Catalunya.

Fortsæt mod syd fra Plaza de Catalunya og gå på La Rambla, den mest berømte gade i Barcelona. La Rambla er 1,2 kilometer lang, og alle der besøger Barcelona ​​går tur på gaden. La Rambla blev anlagt i 1766 efter konturerne af de middelalderlige bymure der havde afgrænset denne del af Barcelona siden det 13 århundrede. Mens du går langs gaden vil du se interessante bygninger, som for eksempel Gran Teatre del Liceu, Palau de la Virreina og naturligvis det kendte Boqueria marked.

En af de smukkeste bygninger på La Rambla er det smukke Palau Guell som er designet af Gaudí og er en blanding af middelalderlig overdådighed og Gaudis unikke stil. Paladset er bygget i 1890 og var privat bolig for Gaudís protektor, grev Güell. Palau Güell blev udpeget på UNESCOs verdensarvsliste i 1984. Gaudí skabte ikke kun et palads i Barcelona, ​​han skabte også en metafor, da bygningen rejser sig, ligesom Güell, fra en dårlig begyndelse, repræsenteret ved kælderens stramhed og stueetagen, til rigdom repræsenteret i farverne på taget. Stueetagen med sin enkle grå marmor står i kontrast til farver og former i de 20 skulpturelle skorstene på taget, som er dækket af knækkede stykker af keramiske fliser, marmor og farvet glas.

Når du når havnen kommer du frem til Monument a Colom. Dette store vartegn blev bygget i 1888 i forbindelse med verdensudstillingen som en hyldest til Christopher Columbus, der kom til havnen i Barcelona, ​​da han vendte tilbage fra Amerika. Inde i søjlen kører en elevator til udsigtsplatformen. Hvis du kigger mod nord ser du det gotiske kvarter, katedralen, Santa Maria del Mar og den travle Rambla.

Oplevelser med guide

Ved havnen kan du besøge søfartsmuseet, Museu Marítim ligger ved havnefronten i en af ​​Barcelonas fineste bygninger, Reials Drassanes, de middelalderlige skibsværfter, som er et unikt eksempel på gotisk arkitektur. Siden 1929 har Museu Marítim de Barcelona opbygget en stor samling som illustrerer den catalanske søfartskultur og gør det lettere at forstå regionens maritime historie. I museet kommer du på en rejse gennem søfartens historie. Museets samlinger har modelskibe, nautiske instrumenter, galionsfigurer og kort. Højdepunktet i den permanente samling er kopien i fuld skala af den kongelige kabys, som Juan af Østrig brugte i slaget ved Lepanto, og den historiske skonnert Santa Eulàlia, et 46 meter langt, firemastet skib fra 1918, som ligger fortøjet i Barcelonas havn.

Afslut din første dag i Barcelona med afslapning på den charmerende Barcelona strand. Stranden er en integreret del af kvarteret af samme navn, la Barceloneta, som er Barcelonas klassiske kvarter ved havet, hvor Barcelonas indbyggere elsker at komme og spise fisk, skaldyr og “tapas”.

Dag 2

Start dagen med at besøge Barcelonas mest berømte bygning, Sagrada Familia basilikaen som er Antoni Gaudís mest kendte værk og er blevet et symbol på Barcelona. Ekstravagant, ambitiøst og kontroversielt, denne unikke moderne kirke har været under opførelse siden 1882 og er endnu ikke færdigbygget. Sagrada Família er beregnet til at være en symbolsk bygning, og dette forklarer, hvorfor den har tre monumentale facader, den østlige facade er dedikeret til Kristi fødsel, den vestlige facade er dedikeret til Kristi lidenskab og herligheds facaden, som er den største er viet til religiøs tro. De fire tårne ​​på hver facade repræsenterer de 12 apostle. Du kan gå op i tårnene til fods eller ved hjælp af elevatoren og nyde en betagende udsigt over Barcelona.

Fortsæt mod syd og du passerer gennem Placa de Toros Monumental. Den monumentale tyrefægterarena i Barcelona kendt som “Plaza de Toros Monumental de Barcelona” eller mere kort “la Monumental” blev indviet i 1914 med tyrefægtning. La Monumental ligger ved et gaderne Gran Via og Marina og stationen i Barcelonas metronetværk. Monumental er en bygning lavet af mursten, byggestilen er en blanding af Mudéjar (maurerne) og byzantinsk. Monumental er ofte scene for musikalske begivenheder og cirkusforestillinger.

Besøg derefter den smukke Parc de la Ciutadella, denne park er ingen almindelig park. I 1869 var nedrivningen af ​​det militære citadel betydningsfuldt for Barcelona i forbindelse med verdensudstillingen i 1888. Resultatet blev en park, som arkitekten Josep Fontseré tilpassede til verdensmessens behov. Bygninger fra udstillingen kan stadig ses i dag i Parc de la Ciutadella, med bygninger som Castell dels Tres Dragons, Umbracle og Hivernacle. Barcelona Zoo anlagt i 1892 ligger ved parken. Mere end 7.000 dyr fra 400 forskellige arter lever i Barcelona Zoo. Attraktionerne i zoologisk have gør det til en uforglemmelig, perfekt dag ude for hele familien. Barcelona Zoo er over 14 hektar inde i Parc de la Ciutadella. Zoo blev grundlagt i 1892 og placeret i bygninger, der var blevet brugt til verdensudstillingen i 1888. Barcelona Zoo er blevet udvidet og ombygget i løbet af de sidste hundrede år.

Besøg derefter Picasso museet, der ligger i nærheden af ​​parken. Museu Picasso ligger i fem paladser i catalansk gotisk stil, der stammer fra det 13 og 14 århundrede og åbnede for offentligheden i 1963. Museet viser det stærke bånd mellem det Malaga fødte geni og byen Barcelona. Den permanente samling har over 3.800 værker fra forskellige perioder. Museet Picasso har også den ekstraordinære Las Meninas-serie, værker fra den blå periode.

Besøg herefter den smukke katedral i Barcelona, Catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia afspejler de forskellige generationer der har sat deres aftryk, og blandingen af ​​arkitektoniske stilarter i denne overvejende gotiske bygning, skal ses for fuldt ud at forstå dens pragt. Barcelonas katedral blev bygget over seks århundreder. Kapellet Santa Llúcia var en del af den romanske kirke bygget før den gotiske katedral, mens den ældste overlevende dør er Porta de Sant Iu. Facaden og klokketårnet blev færdiggjort omkring 1890, efter de oprindelige planer, i nygotisk stil.

Dag 3

Din sidste dag på turen i Barcelona kan du starte med et besøg i Parc de Joan Miro. Denne store park med masser af åben plads er også kendt som Parc l’Escorxador. Denne store urbane park er fuld af muligheder og den ligger i den sydvestlige ende af kvarteret og er den perfekte start, før du begynder at kigge på den monumentale Plaça Espanya. Fortsæt mod Montjuic højen, og besøg Placa de Espana hvor Barcelonas største gader mødes, men det er meget mere end et trafikalt knudepunkt. Barcelonas monumentale plads markerer porten til Montjuïc høejn. Skæringspunktet mellem Gran Via, Paral-lel, Avinguda Reina Maria Cristina, Carrer Tarragona og Carrer de la Creu Coberta er centreret om denne store plads. I 1929 fik Josep Maria Puig i Cadafalch til opgave at designe pladsen til den internationale udstilling. Modernismen var gået af mode, og arkitekten valgte en klassisk stil med barokpåvirkninger, der skulle imponere alle besøgende på udstillingspladsen.

Fortsæt mod syd og besøge det smukke område Montjuic. For flere tusinde år siden slog iberiske keltere sig ned på Montjuïc, en 213 meter høj bakke sydøst for Barcelonas nuværende bycentrum, senere brugt af romerne som et ceremonielt sted. En af seværdighederne er Palau Nacional, der oprindeligt blev bygget som den centrale pavillon for den internationale udstilling. Den majestætiske bygning i neobarok byggestil er i dag Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Her kan du se samlinger af romersk, gotisk, renæssance og barokkunst samt kunstværker fra det 19. og 20. århundrede.

Estadi Olimpic er et meget imponerende syn som blev bygget til den internationale udstilling i 1929. Det blev renoveret til de olympiske lege i 1992. Stadionet åbnede den 20. maj 1929 med en fodboldkamp, ​​hvor en catalansk mandskab slog det engelske hold Bolton Wanderers 4-0. Det store sportsanlæg blev brugt indtil Middelhavslegene i 1955. Da Den Internationale Olympiske Komité valgte Barcelona til at være vært for de olympiske lege i 1992, fik et team af arkitekter til opgave at totalrenovere stadionet. Ydermurene blev bevaret, men der blev bygget nye stande indvendigt med plads til 54.000 tilskuere. Besøg herefter Castell de Montjuic, Montjuïc slottet ligger på et udsigtspunkt 173 meter over havet og har en fantastisk udsigt over byen. Toppen af ​​Montjuïc er det ideelle sted for en bastion med 360º udsigt over byen nedenfor. I 1652 kom fæstningen under kongeligt eje og var omkring 50 år senere et af de vigtigste forsvarspunkter i den spanske arvefølgekrig mellem 1705 og 1714.

Afslut din dag med et aftenshow ved den magiske fontæne i Montjuic, Barcelonas største dekorative springvand, som blev bygget i 1929 til den internationale udstilling. Her kan du opleve et spektakulært show med musik, vandakrobatik og lys i over 50 nuancer. Montjuïc Magic Fountain er blevet en af ​​Barcelonas mest populære attraktioner, og det er her “Piromusical” afholdes.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Barcelona Boutique & Luksushoteller

#Barcelona Barcelona Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Barcelona Barcelona er en smuk og livlig by på den sydøstlige...
Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

Barcelona El Prat Airport

#BCN #Airport Barcelona El Prat Airport Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat 08820 El Prat de Llobregat Barcelona Spain Airport website IATA: BCN ICAO: LEBL ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide,...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Hvis du kommer med skib kan du her se mere om terminaler og havne

Ferry Terminal Barcelona

#BarcelonaHarbour Estació Marítima Drassanes 08039 Barcelona Espana Terminal Information, Terminal Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Arrivals, Departures, Contact Information

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Barcelona #Spain #Citytour #Citywalk #Sightseeing

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her