Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Amsterdam

Nederlandene Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Amsterdam

#Amsterdam Visit Amsterdam Grundlæggelsen af Amsterdam skete på et tidspunkt i 1200-tallet, ved en lille fiskerby ved floden Amstel, der hed Amestelledamme. Amstelborgen belv bygget kort...

Amsterdam Citytour Video

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Amsterdam

Amsterdam er en af ​​Europas mest populære destinationer og har mange turistattraktioner, lige fra rig kulturarv, med verdensberømte museer, der udstiller Rembrandts og Van Goghs værker. Gavlhuse fra det 17. og 18. århundrede, der ligger langs kanalerne. Huset, hvor Anne Frank gemte sig under Anden Verdenskrig. Og naturligvis det berygtede / berømte Amsterdam red light district.

Forslag til forlænget weekend i Amsterdam

Amsterdam centrum er ikke ret stort og kombineret med at der ikke er højdeforskel i byen gør det ideelt at udforske Amsterdam til fods. Kanaler er en integreret del af byen, og hjertet af den gamle by består af kanaler, sammen med de smalle, maleriske gader.

Start en tur på Dam-pladsen, på denne travle centrale plads kan du se Amsterdams kongelige palads, nationalmonumentet og Nieuwe Kerk. Pladsens historie går tilbage til det 13 århundrede hvor pladsen var en blomstrende markedsplads. I dag er der masser af butikker, caféer og barer.

Besøg Stedelijk Museum og se fantastiske kunstværker fra 1870 til i dag, herunder værker af Picasso, Warhol, Monet, Matisse, Rothko, De Kooning og mange andre. Derefter kan du fortsætte på Rijksmuseum hvor du kan bruge mange dage på at besøge de 80 gallerier, uden tvivl det mest populære og fremtrædende museum i Holland. Den enorme samling rummer mange mesterværker, blandt andet værker af de hollandske mestre Rembrandt, Vermeer og Van Gogh, men også alt fra skibsmodeller og sværd til Delftware og dukkehuse. Museet har endda en Michelin-stjerne restaurant, RIJKS.

Du kan fortsætte museumsbesøg på Van Gogh museet der har mere end 200 malerier og 500 tegninger af kunstneren, hvilket gør det til den største samling af Van Gogh-kunstværker i verden. De spænder fra hans tidlige, dystre værker fra Holland til de lysere franske værker, han skabte senere i livet. Anne Franks Hus er en anden form for museumsbesøg, stedet, hvor Anne og hendes familie gemte sig i en hemmelig lejlighed i de Jordaan, før de blev sendt til koncentrationslejren Bergen-Belsen, er en stærk oplevelse.

Ingen tvivl om, at Amsterdams foretrukne grønne område, Vondelpark som adskiller byens Oud-West og Oud-Zuid kvarterer er ideel til en spadseretur, cykeltur eller picnic. Ud over de afslappende græsplæner, damme og snoede stier er der caféer, legepladser og et friluftsteater. Det er også et udendørs kunstgalleri med 69 skulpturer spredt ud over området, inklusive en designet af Picasso.

De Hortus Botanicus åbnede i 1638 og er en af ​​verdens ældste botaniske haver. Drivhusene, udestuer, palmehuset med glaskuppel og frøhuset fra kolonitiden har mere end 4.000 arter og er en attraktion i sig selv. Børn vil især kunne lide sommerfuglehuset, og der er endda kunstudstillinger med plantetema.

ARTIS er lokalt kendt som Natura Artis Magistra og er Europas ældste zoologiske have og indeholder mere end 900 dyrearter. Her kan du se Micropia, et akvarium, planetarium og mere.

Heineken Experience er Heinekens historiske bryggeri, som lukkede i 1988, og er nu et interaktivt museum, der tager besøgende med på en rejse fra Heineken-familiens historie til brygnings- og aftapningsprocesserne.

Oude Kerk, bygget i 1306, er Amsterdams ældste bygning. Med byens ældste klokke fra 1450, nogle frække udskæringer i kirkeboderne og ikke ét men fire orgler, er det en fryd for øjet. Ved Spui-plads ligger Begijnhof, gå ind i denne smukke, rolige gårdhave med dens to kirker og smukke små huse. Det er svært at tro at der er et så roligt sted i det centrale Amsterdam. Begijnhof fra det 14. århundrede var et kloster for en orden af ​​katolske ugifte eller enke kvinder. Ud over Begijnhof kapellet er der den engelske kirke og et af de ældste træhuse i landet fra 1528.

Oplevelser med guide

Selvom størstedelen af ​​besøgende kommer her for at nyde den arkitektoniske skønhed og enestående turistseværdigheder, monumenter, museer og kunstgallerier, er byen også et vigtigt mødested for forretningskonferencer og internationale konventioner. Omkring 16.000 virksomheder har deres hovedkvarter i Amsterdam med en koncentration af forsikringsselskaber, større banker ligesom byen er af stor betydning for salg og forarbejdning af diamanter.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

Amsterdam Airport Schiphol

#AMS #Airport Amsterdam Airport Schiphol / Schiphol Airport Koninklijke Luchthaven Schiphol Evert van de Beekstraat 202 1118 CP Schiphol, Netherlands Airport website IATA: AMS ICAO: EHAM ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport...

Amsterdam Boutique & Luksushoteller

#Amsterdam Amsterdam Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Amsterdam Holland tilbyder mange muligheder for at tilbringe dine gratis dage...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Nederlandene

#Nederlandene #Covid19 Coronavirus status / statistik - Nederlandene Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Hvis du kommer med skib kan du her se mere om terminaler og havne

Ferry Terminal IJmuiden

#IJmuidenHarbour Amsterdam DFDS Terminal 1975 AG IJmuiden Netherland www: Terminal website Terminal Information, Terminal Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Arrivals, Departures, Contact Information

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Amsterdam #Netherlands #Citytour #Citywalk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her