Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Waterford

Irland

#Ireland Rejser til Irland Irland byder besøgende på bølgende grønne bakker, stendiger, rustik mad og en fortryllende stemning, du aldrig vil se magen til. Du kan selvfølgelig...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Waterford

Ikke alene er Waterford den ældste by i Irland, men det er også en af ​​de mest fascinerende at gå på opdagelse i. Den blev oprindeligt grundlagt i det 9. århundrede af vikingerøvere, der kom for at invadere landet, men den lokale irske befolkning drev dem væk i begyndelsen af ​​det 10. århundrede.

Et af de mest bemærkelsesværdige seværdigheder i byen er Reginald’s Tower, som er den ældste urbane regeringsbygning i landet, og det er også det ældste monument, der har fået lov til at beholde sit vikingenavn. Er du klar til at udforske endnu mere af, hvad denne gamle by har at tilbyde sine besøgende? Her er de vigtigste ting, du kan se i Waterford, så du kan tage dem med i dine overvejelser.

Waterford er kendt for krystal !

Waterford har altid været i centrum af Irlands glasmagerindustri, og denne tradition har ført til, at dette samfund er berømt verden over for de krystalvarer, der er kommet herfra. Det daterer tilbage til det 18. århundrede, og mange af de mest fantastiske stykker kan ses på House of Waterford Crystal, der ligger i byen. Du får en grundig rundvisning i, hvad der egentlig kræves for at skabe krystalglas, figurer og smykker, og hvor vanskeligt et håndværk, det faktisk er.

Hvis du er i humør til flere skatte, så tag lidt ekstra tid til at slentre gennem Waterford Treasures Medieval Museum. Du kan finde det i Reginald’s Tower, og du har valget imellem at få en guidet tur, der kan give dig historierne bag udstillingerne eller tage en selvstændig guidet spadseretur. Der er masser af Vikingeartefakter udstillet, men det er en populær skole destination. Hvis du besøger det i skoletiden, kan du godt skulle slås med op til flere grupper.

Opleve et irsk himmerige

Et af de mest fantastiske steder at besøge i Waterford er Mount Congreve House and Gardens. Foruden de ekspansive plæner, masser af muligheder for at gå tur og udforske og fred og ro i et omfang, der er svært at genskabe nogen steder, er der også et stort udvalg af planter i haven. Der er en massiv gammel magnolie, der simpelthen er fantastisk! Haverne har et lille indgangsgebyr og de er ikke særligt tilgængelige for folk, der måtte have et fysisk handicap, da der er masser af vandring og trappetrin involveret.

Mange vælger at opleve Vikingetrekanten i byen, men et af ​​de mest oversete steder i Waterford er den lokale naturpark. Der er flere stier, der er veje, der er lagt ud med masser af gangbroer, masser af åbne vidder, og du kan få en fantastisk udsigt over byen til dit mindealbum, hvis du vil. Der er legeplads til børnene, parken er hundevenlig, så sørg for at tage en madkurv med, hvis du har held med, at det irske solskin smiler ned på dig!

Er du klar til at udforske alt det, Waterford har at byde på? Disse ideer er blot starten på det eventyr, du kunne have. Tag nogle behagelige sko på, se at komme afsted, og begynd at udforske dette vidunderlige samfund i dag!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Irlands turistkontor

#Touristboard Ireland Tourism Authority Tourism Ireland, 5th Floor Bishop's Square, Redmond's Hill, Dublin D02 TD99 Ireland Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Ireland #visitIreland #iIreland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Irland

#Irland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Irland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Irland

#Foodie Irland Foodie Video Mad i Irland Traditionelt kendt for pub- og hyggemad, har de seneste årtier været vidne til et skift i det irske køkken, efterhånden...
FAQ Wiki og fakta om landet

Irland i historiebøgerne

#History Irland Historie Video Historie kort fortalt Arkæologiske fund tyder på at mennesker først bosatte øen Irland for cirka 10.000 år siden. I løbet af jernalderen, omkring...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Irland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#ireland #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Waterford
overcast clouds
9.9 ° C
10.8 °
8.6 °
69 %
2.7kmh
100 %
tirs
11 °
ons
9 °
tors
6 °
fre
8 °
lør
7 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Waterford
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Waterford #iWaterford #VisitWaterford #Ireland #VisitIreland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her