Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Watamu

Kenya

#Kenya Rejser til Kenya Det kan være en udfordring at besøge Kenya, men det er besværet værd. Hvis du aldrig før har besøgt Afrika, så er...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Watamu

Watamu har en befolkning omkring 1900 indbyggere. Watamu er et hjem for Bajuni-folket, der sporer deres efterkommere til blandede ægteskaber mellem de lokale i Girama og de arabiske erhvervsdrivende. bevægelse har ført til en stigning i befolkningen i Watamu.

Den lille by ligger 105 kilometer nord for Mombasa og 15 kilometer syd for Malindi på den Indiske Ocean-kyst i Kenya, den ligger på et lille nes mellem den blå lagune og Watamu Bay.
Med en blændende hvid sandstrand og en blød brise er Watamu et charmerende stykke kystlinje. Watamu gør det også let at udforske de nærliggende Gede-ruiner, Arabuko Sokoke Forest Reserve og vandveje i Mida Creek.

I den sydlige ende af Watamu-stranden ligger Mida Creek og Watamu Marine Park. Det er et stille sted med vævefugle, krebs og sort drage, hvor landsbylivet forbliver lidt uændret fra dette århundrede til nettet. Havparken er en lang strækning af havet, hvor koralrev danner rygraden.

Parken har 1000 forskellige fiskearter, herunder hvalhaj, manta ray, dugong og oliven, Ridley og Hawksbill skildpadde. Det betragtes som en af ​​de bedste parker i snorkling og dykning ved kysten af ​​Østafrika, og det er også vurderet som den tredje bedste strand i Afrika. Parken har et krystalklart vand og sølvsandstrande.

Watamu har to regntider. Den korte finder sted i november og december, mens den lange sæson starter fra april til juni. Området oplever også to tørre årstider. Den korte varer fra januar til februar og de tidlige dele af marts. Den lange tørre sæson varer fra juli til oktober.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kenyas turistkontor

#Touristboard Kenya Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Kenya #visitKenya #iKenya #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kenya
clear sky
21 ° C
21 °
21 °
66 %
6.6kmh
8 %
lør
34 °
søn
34 °
man
33 °
tirs
33 °
ons
32 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kenya #Watamu #iWatamu #visitWatamu #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Watamu
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her