Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Warnemünde

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Warnemünde

Den til Rostock nærliggende badeby Warnemünde er områdets svar på Skagen: Her kan man bestige fyrtårnet lige ud til den brede sandstrand. Købe fisk eller snuse til sejlerlivet på molerne, gå tur i de charmerende gyder med bindingsværkshuse hvor der findes flere fremragende fiskerestauranter. På promenaden Alter Strom ligger både og fiskekuttere side om side. Her sælges rav, de traditionellefischbrötchen og meget andet. Her kan man også søndagsshoppe, næsten året rundt.

Warnemünde har 100 årlige anløb med krydstogtskibe, så turister fra nær og fjern har for alvor har fået øjnene op for Rostock og Warnemündes særlige charme. Der kommer også over 2 millioner færgepassagerer årligt til Rostock. Over 9000 senge i alle prisklasser venter på gæsterne, efter at byens nye, førende hotel, SAS Radisson åbnede i august 2005. Også dette hotel har egne wellness-faciliteter. For byerne er kendt for De mange gode kurtilbud. Det gør at over én million gæster årligt vælger at holde ferie i Rostock og på Warnemündes mange hoteller.

Warnemünde historie

Warnemünde blev allerede i 1323 indlemmet som del af Rostock. I 1817 kom de første badeturister til fiskerbyen. I slutningen af det 19. århundrede startede den direkte togforbindelse mellem Berlin og Warnemünde. Færgen til Gedser var allerede i drift, da den berømte tyske strandkurv i 1883 for første kunne bruges på stranden i Warnemünde. Så gik det stærkt med at få bygget noble kurhoteller, mindre pensioner og værelsesudlejning i de mange fiskerhuse ved kysten. Her kom også kunstnerne for at male. Den norske maler Edward Munch (”Skriget”) boede her fra 1907-08.

Da der mellem Warnemünde og Rostock fra 1920’erne opstod flere flyfabrikker og et ubådsværft, blev byen under 2. Verdenskrig ramt af en regn af allierede bomber. En fjerdedel af husene i Rostock blev jævnet med jorden, meget blev dog bygget op igen i den historiske stil. Indbyggertallet steg fra efterkrigstidens 69.000 til 200.000 i dag. Under DDR-perioden kom den store færgehavn til, der siden genforeningen er udbygget med trafik til Danmark, Sverige, Finland og Rusland.

Seværdigheder i Warnemünde

Heimatmuseum Warnemünde

Her findes fisker- og badebyens historie spejlet gennem en familieejendom fra 1767, der ligger idyllisk og meget velholdt midt i den gamle del af Warnemünde. Her er intakt køkken med messing, engelsk porcelæn og imponerende keramikovn. I den gamle stald findes i dag den største del af udstillingen hvor man bl.a. kan se en lokalt opfundet redningsvogn til at redde skibsbesætninger i havsnød. Med tovharpun og svævebanesystem fik man de nødstedte i land. Alexandrinenstr. 30/31 Dagligt 10-18 (man. lukket)

Fyrtårnet i Warnemünde

Her kan man se langt: færgerne fra Danmark, ret ned på stranden til fiskerhusene eller ud mod skoven vest for Warnemünde. Åbent Dagligt 10-17. Entre.

Sightseeing i Warnemünde

Med bil eller S-tog fra Hovedbanegården i Rostock er man i Warnemünde på ca. 20 min. fra Rostock centrum. Spørg i Turistinformationen på Neuer Markt 3 om afgangene, der i hverdagene afgår hvert kvarter fra Hovedbanegården. Igen; Køb RostockCard. Det er billigst. Der er parkeringsmuligheder på Kirkepladsen ikke så langt fra Stationen. Her ligger også Mühlenstrasse med forretninger og restauranter, blandt andet den flotte Chezanne.

Gå ned til Stephan Janzen-parken og gå langs See-strasse eller direkte ned på den brede, hvide sanstrand og bliv blæst igennem, nyd en dukkert eller lej en strandstol og nyd indtrykkene. Gå hen til fyrtårnet, der er åbent for besøg det meste af året. Nyd en frokost eller en kop kaffe i Teepott, den karakteristiske bygning ved siden af fyrtårnet.

En gåtur ud til Westmolen er yndet hos de fleste af byens gæster. Her er havmåger i luften og ikke sjældent sejler skibene helt tæt forbi ud af havneløbet. Og så tilbage ned langs molerne på Alter Strom, hvor de fleste forretninger findes, her er kuttere med udsalg ombord og knejper har åbent det meste af weekenden. Gå ikke glip Kettenkasten, den maritime beværtning. Eller Mamma Mia, isbaren i nummer 19.

Her er masser af forretninger og hyggeligt havneliv. Som en blanding af en gågade og Nyhavn i Kbh. Forbi broen ligger en række meget idylliske fiskerhuse med adskillige mindre beværtninger. I nr. 53 ligger Edvard Munch-huset; Her boede kunstneren 1907-08 i det gamle fiskerhus fra 1623. Gå lidt længere ned af gaden og drej th op mod Alexandrinenstr. Hvor Heimatmuseum ligger i nr. 30/31. Det er bestemt et besøg værd. Denne meget idylliske gade har adskillige smukke huse, cafeer og restauranter. Herfra kan man enten gå tilbage til banegården eller parkeringspladsen. Varighed; 90 min. uden museumsbesøg

Wellness i Warnemünde

Glem hverdagen og lad stressen ligge derhjemme. Gå tur langs stranden og mærk vinden blæse alle bekymringer væk. Tag et duftbad, få en dybgående massage og gå i dampbad og mærk alle porerne i huden åbne sig og lad kroppen finde sin balance. Lyder det fristende?

Så har Rostock og Warnemünde adskillige gode tilbud hvor sundhed og kroppens velbefindende står i centrum. Her fås lige fra den wellness- pakketure til de individuelt sammensatte afslapningsture. Her findes især gode tilbud uden for sommersæsonen hvor man kan kombinere vandreture i den smukke natur ved Warnemünde med kulinariske oplevelser og shopping i Rostock.

Alle wellness Pakketilbud kan bestilles hos Turistinformationen. +49 0381 548 00 10 eller 381 23 71 se nærmere under www.rostock.de eller www.warnemuende.de

Strand Hotel Hübner

På første række ud mod stranden ligger en af de flotteste hoteller i Warnemünde. Her fås tre overnatninger i dobb. vær. Med alt lige fra morgenmadsbuffet, lettere menuer, frugt og vand på værelset kombineret med svømmebad, sauna, dampbad, bio-sauna med særlige dufte og lys samt fitness.  Fra 83,50€ pr. nat.

Eller den perfekte pakke for parret med overnatninger i dobb. vær. Med frugtkurv, morgenmad og velkomstsekt, tre-retters menu og havnerundfart. Wellness-delen består af aroma-massage (30 min.) fodzonereflex-massage (25 min.), 1 x solarium. Te, mineralvand, morgenkåbe og badetøfler indkluderet.

Hotel Am Alten Strom

Det flotte klassiske hotel midt i Warnemünde tilbyder tre overnatninger med morgenmadsbuffet, helkrops-peeling, Thalasso-aromabad (særlig mineralholdige bade) Fodrefleksmassage og en kinesisk healingmassage.

Hotel Neptun

Det største hotel i Warnemünde har samtidig fået de højeste udmærkelser inden for wellness. Der tilbydes alt fra de særligt mineralholdige bade på 2400 m2, kaldet thalasso-terapi, der findes bl.a. hudkure med alger og et bredt udvalg af kinesiske behandlinger som fx Reiki, Pantei, Luar og Inochi – der er massage og behandlingsformer. Seestrasse 19, Warnemünde. Se nærmere under www.hotel-neptun.de

Yachhafen Residenz Hohe Dühne

Stedet har et 4270 m2 wellness-land lige ved havet der tilbyder panorama ud mod havet. Der er grotter og huler, en åben pejs, tre forskellige typer sauna, forskellige aromadampbade, caldarium, forskellige afslapningshjørner og vandkar i forskellige temperaturer. Mod ekstra betaling findes også et hamam, rasulbad, forskellige type spa-bade, ayerveda og øvrige massager. Skønhedsbehandlinger og andet. Am Yachthafen 1-8, Rostock-Hohe Dühne. Se nærmere under www.yhd.de

Kur- & Ferienhotel ”Sanddorn”

Dette fine kurhotel har specialiseret sig i de dybere behandlingsformer, især indenfor kinesisk medicin. Her findes afslapningsformer som Tai Chi eller Qi Gong eller anti-smerteterapi, fastekure, kinesisk medicinske terapier. Stedet har egen læge.

Strandweg 12, Warnemünde

Rejser til Warnemünde, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Warnemünde og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Warnemünde Tourist Information

Am Strom 59/Ecke Kirchenstraße
18119 Rostock-Warnemünde

T: +49 (0)381 381 2222
F: +49 (0)381 54800 30

www: website link

Tourismus Mecklenburg-Vorpommern

Tourismusverband Mecklenburg-Vorpommern e.V.
Konrad-Zuse-Straße 2
18059 Rostock

T: +49 (0)381 403 05 00
F: +49 (0)381 403 05 55

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Warnemünde
scattered clouds
13.6 ° C
14.5 °
12.8 °
85 %
2kmh
49 %
man
20 °
tirs
22 °
ons
22 °
tors
24 °
fre
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Warnemünde #iWarnemünde #VisitWarnemünde #MecklenburgWesternPomerania #aufnachmv #mecklenburgvorpommern #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Warnemunde
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her