Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Walvis Bay

Namibia Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Namibia

#Namibia Rejser til Namibia Namibia er et af de mindst befolkede lande på det afrikanske kontinent. Landet ligger langs den sydatlantiske kyst og løsrev sig fra...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Walvis Bay

Med sin dybe havn har Walvis Bay været et sikkert tilflugtssted for skibe i flere generationer. Så tidligt som i det 15. århundrede har dets placering for opdagelsesrejsende, der går rundt på det gode håb, gjort det til et valg for mange. Her finder du adskillige muligheder for fuglekikkeri, klitter, der opfordrer til at blive udforsket, og kulturelle muligheder for at blive opdaget.

Hvad du finder i Walvis Bay er masser af åbne rum. De naturskønne udsigter er helt fantastiske, og du har adgang til masser af havsportsmuligheder. Dykning og snorkling er fremragende her, ligesom surfing, svømning og forskellige sejlaktiviteter. Du kan også komme ud af vandet for at lave sandboarding, golf eller quad-biking.

Der er et sandspyt på 2 km, der har hjulpet havnen til at dannes i Walvis Bay, hvilket betyder, at vandet forbliver roligt, selv når der er stærk vind, der prøver at blæse. På spidsens havside finder du surfing i verdensklasse i Skeleton Bay.

Du kan også chartre både for at gå ud i havet for hvalsafari, svømme med delfiner eller fiske. Du vil ofte se Cape Fur Seals slappe af på det varme strandsand, mens pelikaner flyver over hovedet, og Mindre Flamingoer står stolt og ser på alle dine bevægelser.

Sørg for at besøge Dune 7 for en dag med ørkenrelaksation. Det tager lidt energi at klatre op til toppen af ​​denne klit, men udsigten er besværet værd. Walvis Bay er en destination, hvor eventyr venter. Udnyt alt, hvad det kan give på din næste ferie.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Namibias turistkontor

#Touristboard Namibia Tourism Authority C/O Haddy & Sam Nujoma Drive Private Bag 13244 Windhoek Namibia T: +264 61 2906000 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Namibia #visitNamibia #iNamibia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Walvis Bay
scattered clouds
18.5 ° C
18.5 °
18.5 °
9 %
8.8kmh
27 %
lør
28 °
søn
30 °
man
30 °
tirs
24 °
ons
21 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
WalvisBay
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Namibia #WalvisBay #iWalvisBay #visitWalvisBay #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her