Søgning - indtast sætning eller del af ord
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Wallis and Futuna

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Rejser til Wallis og Futuna

Wallis og Futuna er en fransk oversøisk territorium (collectivité d’outre-mer), der ligger i det sydlige Stillehav, med Fiji, Tonga og Tuvalu som sine naboer.

Wallis og Futuna hovedøer er tre vulkanske øer samt flere forskellige mindre øer, der er opdelt i de to grupper, der tilsammen danner navnet på staten.

Selv om disse to øgrupper er forbundet statsligt, er kulturerne i Wallis og Futuna meget forskellige. Wallisøerne er forbundet kulturelt til Tonga, mens Futunaøerne kulturelt er forbundet med Samoa. Der er også en vis konkurrence mellem de to øgrupper, hvilket giver mulighed for en spændende ferieoplevelse.

Du vil hurtigt finde ud af at surfing og sejlads er det mest populære tidsfordriv på øerne. Du vil også opdage, at gamle kunsthåndværk stadig udøves som almindelig praksis. Bark, kaldet “tapas”, er dekoreret med skaller og maling produceret af planter fra det lokale planteliv. På øerne er det kun kvinder der laver disse “tapas”, fordi ekspertisen til at gøre det er “i deres hænder”.

Sørg for se Lalolalo søen under dit ophold. Det er den største sø på øen og er en næsten perfekt cirkel, set fra oven. Stejle klipper står op til 30m i højden omkring det mørke vand i søen. Det er praktisk taget utilgængeligt, man skønner dybden af ​​søen er 80m. Rygter siger at det amerikanske militær engang dumpede uønsket militært udstyr i søen.

Besøg også grotterne på Loka. Det er en naturlig grotte, der er dedikeret til St. Bernadette.

Wallis og Futuna kan virke som værende meget langt væk, men generelt er rejser til øerne meget enkelt og nemt. Måske dette kunne være det næste perfekte feriemål for dig.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Byguider

Wallis og Futuna Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Mata-Utu

#Mata-Utu Rejser til Mata-Utu Mata-Utu ligger på øen Uvea og er hovedstad i Wallis og Futuna. Mata-Utu har en af ​​de to havne der er på...

Godt at vide

Vejr og vejrudsigt

Mata-Utu
light rain
27 ° C
27 °
27 °
77 %
6.7kmh
53 %
tors
27 °
fre
27 °
lør
27 °
søn
27 °
man
27 °

 

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
WallisAndFutuna
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#WallisAndFutuna #visitWallisAndFutuna #Polynesia #touristinformation #adventure #holiday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her