Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Vlychada

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Vlychada

Vlychada (Vlichada, Vlihada) ligger på sydkysten af Santorini ligger på sydkysten af Santorini i Grækenland nær Perivolos og Akrotiri. Med en smuk havn og en afslappende atmosfære, så er en ferie i Vlychada den perfekte pause fra livet derhjemme. Så tag til Vlychada denne sommer. Tag til de sorte sandstrande i Vlychada fyldt med fantastiske smukke hvide pimpsten på jeres badeferie i Vlychada. Der er masser af solsenge og parasoller man kan leje, og et godt udvalg af vandsportsfaciliteter på tilbud. Her tilbydes et sikkert miljø for børn og en mere stille alternativ til nogle af de mere populære baderesorter i Perissa og Kamari. Hvorfor ikke prøve den røde strand ved Akrotiri eller Exomyti eller hvis I er på udkig efter fantastiske strandfaciliteter så tag til Perivolos.

En ferie i Vlychada tilbyder en afslappende atmosfære med en smuk havn og smukke hvidvaskede bygninger. Hvorfor ikke tage en tur til marinaen med de fantastiske yachts på jeres ferie til Vlychada eller sæt jer på en lokal café og nyd udsigten over havet. I kunne også gå en tur langs kysten til Perivolos og Perissa på jeres Vlychada ferie. Prøv et spil minigolf, gokart eller I kunne tage til vandparken, et ideelt sted for hele familien på en familieferie til Vlychada. Hvorfor ikke tage chancen for at udforske det omkringliggende område, og prøve nogle af vinene på den lokale vingård eller check arkitekturen ud i den smukke landsby Emporio på jeres Vlychada ferie.

Et besøg til Fira er et must på jeres ferie. Vlychada er tæt på øens hovedstad, hvor I kan slentre rundt i gaderne og købe en souvenir i en af butikkerne. Hvorfor ikke hoppe på en æseltaxa til havnen eller besøg et af museerne. Hvis I ønsker en fantastisk kulturel oplevelse på jeres ferie i Vlychada, så tag til den antikke by Thera eller den minoiske landsby Aktrotori, en af de vigtigste arkæologiske steder i Grækenland. Efter en lang dag, så tag til den lokale taverna og se solnedgangen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Santorini
clear sky
28 ° C
28.2 °
25.3 °
54 %
4.1kmh
0 %
man
27 °
tirs
26 °
ons
27 °
tors
26 °
fre
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Vlychada #iVlychada #VisitVlychada #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vlychada
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her