Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Vladivostok

Rusland - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rusland

#Russia Rejser til Rusland Rusland byder besøgende på den magiske oplevelse man opsøger når man tager på ferie. Hvis der er noget du gerne vil opleve...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Vladivostok

Vladivostok får ikke ligeså meget opmærksomhed som andre byer i Rusland, men dens unikke personlighed er noget alle bør opleve. Byens beliggenhed langs Ruslands vestlige kyst giver besøgende adgang til Stillehavet og en kultur som har overværet landets mange regeringer igennem de sidste to århundreder.

Vladivostok er Ruslands største havneby ved Stillehavet og det administrative centrum for regionen Primorsky Krai. Selvom Vladivostok var lukket for turister indtil 1992, har byen hurtigt fået turist infrastruktur. Byen har en række seværdigheder, der gør Vladivostok til et interessant sted at besøge. Vladivostok er den største attraktion i regionen Primorski Krai og beliggenheden tæt på Kina gør Vladivostok til en interessant multikulturel by. Regionen er berømt for sine seks unikke naturreservater, beskyttede naturområder.

Vladivostok er hjemsted for adskillige parker og torve. En af de bedste parker er Minny Gorodok Park, hvilket befinder sig på en tidligere militærbase hvor der opbevaredes landminer. Nu til dags byder området på fine damme og søer og om vinteren er der endda mulighed for at stå på skøjter på den kunstige skøjtebane. Derudover bør du også overveje at besøge Admiralsky Skver, hvilket er et af landmærkerne i midtbyen. Det er en meget åben plads som byder på en kopi af Triumfbuen og generelt bare dominerer pladsen. Syd for dette landmærke kan du finde en Sovjet S-56 ubåd som er blevet forvandlet til et museum.

Detsky Razvlekatelny Park er en temapark i nærheden af midtbyen, hvor du vil blive mødt med et akvarium, et pariserhjul, og en karrusel, samt adskillige caféer og spil. Vladivostok er en industriby hvor alle arbejder hårdt, men det er også en by som byder på utallige unikke udforskningsmuligheder. Uanset om du tager turen hertil for at se Russky broen, hvilket er verdens længste kabelbro, eller nyde de mange sightseeing muligheder er det den perfekte by for dig, som aldrig har været i Rusland før.

Rejser til Vladivostok, Rusland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Vladivostok og Rusland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Vladivostok Tourist Information Office

Nizhneportovaya Ulitsa 1А
1 Etazh, Ofis 129
690091 Vladivostok

T: +7 423 240-71-21

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ruslands turistkontor

#Touristboard Russia Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER #Russia #visitRussia #iRussia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Rusland

#Rusland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Rusland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Rusland valuta, Rubel

1 Ruble = 100 kopeyka 1 коп., 5 коп., 10 коп., 50 коп kopeyka 1₽, 2₽, 5₽, 10₽ Ruble5₽, 10₽, 50₽, 100₽, 200₽, 500₽, 1,000₽, 2,000₽,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Vladivostok
clear sky
1 ° C
1 °
1 °
62 %
1.7kmh
0 %
søn
10 °
man
13 °
tirs
13 °
ons
14 °
tors
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
VLADIVOSTOK
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Vladivostok #iVladivostok #VisitVladivostok #Russia #VisitRussia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her