Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Vigo

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Vigo

Vigo, som ligger i det nordvestlige Spanien, er en af ​​de kystnære byer i Europa, der betragtes som en gateway by til kontinentet. Den historiske bymidte er fyldt med de smalle gader og gamle charme, man kunne forvente fra en by med omfattende historie, mens de keltiske ruiner give besøgende et glimt af oldtiden. Fra stranden til Castro fæstningen og alt ind imellem, er en ferie i Vigo noget, der vil hjælpe dig til at slappe mere af end nogensinde før!

Hvordan kan du ignorere et stykke af paradis?

En af de bedste dagsture, man kan finde i nogen som helst by på planeten, er baseret ud af Vigo. Tag en færgetur ud til Cies Øerne og du vil ikke blive skuffet over udsigterne, strandene, eller chancerne for at gå på opdagelse. Du kan tage en vandretur ud til fyret, når du landsættes fra færgen, for at tage nogle utrolige billeder. Sørg for at holde øje med havlivet, for der er flokke af øresvin, der holder til på disse øer. Tag solbad, slap af med en snack, og du kan nyde hele dagen for mindre end 50 euro alt.

Hvis du leder efter en strand, der ligger på fastlandet, men stadig har en følelse af privatliv og eventyr, er Rias Baixas det rigtige sted at tage hen. Det er en strand, der for nylig er blevet restaureret, men den er blevet bibeholdt i en meget naturlig tilstand. Der er steder at vandre til, høje punkter at tage nogle fantastiske fotos fra, og der er endda et særskilt sted for dem, der ønsker at blive solbrændt over det hele. Parkering kan undertiden være svær, så planlægge din tur i overensstemmelse hermed.

Er du klar til at gå på opdagelse indenfor?

Undertiden samarbejder vejret bare ikke nok til en tur til stranden, hvilket giver dig den perfekte mulighed for at besøge et af ​​de fantastiske museer i Vigo. Et af de mest fascinerende er Museo de Mar, som er fuldt dedikeret til alt, hvad der er forbundet med havet. Du kan finde alt fra havartefakter til den dåsemad, sejlere spiste i sin tid.

Et af de vigtigste museer i Spanien for samtidskunst ligger også i Vigo. Det ligger i en bygning, der kan dateres tilbage til det 19. århundrede og som oprindelig blev bygget som fængsel. Det blev renoveret for omkring tyve år siden og gjort til kunstmuseum. Naturnova Museum er et besøg værd på grund af de interaktive udstillinger, mens dem, der elsker fotografering, vil nyde det galiciske Center for Fotografi i byen.

Er du klar til at besøge Vigo og få en fremragende ferie? Uanset om dine planer er for et par dage eller et par uger, vil du være i stand til at planlægge noget frisk og nyt hver dag, der vil bringe dig en følelse af ro som aldrig før. Kom ud og nyd alt, hvad Vigo har at byde på, og du vil ikke blive skuffet!

Rejser til Vigo, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Vigo og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Vigo Tourist information

Estación Marítima de Ría (local 4)
C/ Cánovas del Castillo, 3

T: +27 986 224 757

www: Website Link

Turismo de Galicia

Agencia de Turismo de Galicia
Carretera Santiago-Noia, Kilómetro 3
15896 A Coruña

T: +34 902200432

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Vigo
broken clouds
17 ° C
18.1 °
17 °
90 %
1kmh
57 %
man
23 °
tirs
24 °
ons
25 °
tors
23 °
fre
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Vigo
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Vigo #iVigo #VisitVigo #Galicia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her