Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Victoria

Seychellerne Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Seychellerne

#Seychelles Rejser til Seychellerne Seychellerne, som ligger lige ud for det Afrikanske kontinent, består af 115 øer, der har været et populært rejsemål siden 1971, da...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Victoria

Victoria er en af ​​de specielle byer, hvor dit ophold får dig til at føle som en lokal. Du vil opleve, at byen stadig er et kolonialt mesterværk, som det var århundreder siden.  Posthuset og retsbygningen i byens centrum er stort set uændrede siden de blev opført.

Der er flere seværdigheder der venter på dig, når du besøger Victoria. En af de største attraktioner er et tårnuret, der ligner Vauxhall Clock Tower i London. Byen har også en smuk botanisk have, der giver dig en god grund til en vandretur gennem området. Hvis du ønsker at lære mere om øens historie, er Natural History Museum en fremragende og interessant mulighed.

Kokosnødder er rigelige i Victoria og meget billige. Du finder dem let på det lokale marked, sammen med mange andre lokale varer. Frisk fisk, grøntsager og frugt tilbydes i det daglige morgenmarked, det er tilladt at prutte sig frem til den bedste pris. Selvom Victoria ikke er den største by, du kan vælge at besøge har byen et blomstrende natteliv. Et af de mest populære steder er Lovenut Nightclub, som du finder i byens centrum. Den og de fleste andre natklubber i byen har en dresscode, der er håndhæves strengt.

Victoria åbner ud for strande, vandaktiviteter og solnedgangspanorier, der har gjort Seychellerne til et særligt feriedestination. Gør det til din næste destination, og du vil kunne låse op for en fantastisk oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Victoria Tourist Information

Independence House
Victoria
Mahé

T: +248 4 61 08 00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Seychellernes turistkontor

#Touristboard Seychelles Tourism Authority PO BOX 1262 Botanical House Victoria Mahe Seychelles T: +248 4671300 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Seychelles #visitSeychelles #iSeychelles #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Hong Kong
clear sky
30 ° C
30.7 °
28.9 °
82 %
2.7kmh
5 %
søn
30 °
man
31 °
tirs
32 °
ons
31 °
tors
31 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Victoria
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Seychelles #Victoria #iVictoria #visitVictoria #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her