Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Venice

Venedig

#Venice Visit Venice Venedig er anset for, at være én af verdens smukkeste byer. De ikoniske billeder af gondoler der flyder ned af byens mange kanaler,...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Venedig Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Venedig

Den fascinerende by Venedig i det nordlige Italien er en af ​​de smukkeste og mest romantiske byer i verden. Det består af over 100 små øer ved Adriaterhavet og er bedst kendt for sine 150 kanaler, der er forbundet med hundredvis af broer, herunder den berømte Rialto-bro (Ponte di Rialto).

Den bedste måde at komme rundt i Venedig er til fods eller ganske autentisk tage gondolen på kanalerne, men der er også nogle hurtigere og billigere vandbusser og taxaer.

Hvis du ønsker at shoppe på din rejse til Venedig, skal du gå til området omkring Markuspladsen, Rialto-broen og togstationen: Her finder du et bredt udvalg af lædervarer, tøj og blonder. I San Marco-distriktet finder du butikkerne fra topdesignerne Armani, Gucci, Prada, Missoni, Versace og Valentino.

En ferie i Venedig byder også på aftenunderholdning: spis i den berømte Harry’s Bar eller gå på dans i El Souk eller i Akropolis. Valget af restauranter, barer, klubber og teatre er uendeligt, men glem ikke at tage en romantisk spadseretur langs de smukke oplyste kanaler ved solnedgang.

I de seks distrikter i Venedig – San Polo, Cannaregio, San Marco, Dorsoduro, Santa Croce og Castello – kan du finde billige og enkle hoteller såvel som luksushoteller.

Der er så mange velbevarede seværdigheder i Venedig, at du ikke kan kede dig!

Hovedtorvet er den travle Markusplads eller Piazza San Marco fra det 9. århundrede, hvor St. Dette er det bedste udgangspunkt for en rundvisning i Venedig og en fantastisk fotomulighed. På pladsen er der også kirketårnet (Campanile), Biblioteca Marciana, Dogepaladset samt nogle små butikker og caféer og selvfølgelig begyndelsen på den berømte Canale Grande.

Campo San Polo er det næststørste torv i Venedig, det er her tyrefægtning engang fandt sted, men i dag vil du se den berømte karneval eller Venedigbiennalen her.

Følg i fodsporene fra de italienske fanger, når du går over sukkenes bro eller besøger Museum of Modern Art eller Peggy Guggenheim Museum. Du kan også tage en sejltur til øen Murano og se glasblæsere.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Togrejser bliver mere og mere eftertragtede se stationsinformation billetpriser og rabat tilbud

FS Venezia Santa Lucia

FS Venezia Santa Lucia Stazione Venezia Santa Lucia 30100 Venezia Italy Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Venice #Italy #5Hotel #LuxuryHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her