Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#VejerDeLaFrontera

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Vejer de la Frontera

En tur til Vejer de la Frontera er noget af det tætteste du overhovedet kan komme på en tidsrejse. Byen ligger ved Barbate floden og har en arkitektonisk stil som minder meget om en maurisk by fra det 8. århundrede. Det er et landbrugsområde omgivet af citronlunde og haver, men byen byder alligevel på adskillige underholdende aktiviteter.

Den største festival der afholdes i Vejer de la Frontera er Carnaval. Festivalen er struktureret i traditionel Cadiz stil, med comparsas og chirigotas, hvor deltagerne har forskellige kostumer på. Det er en festival du med lethed kan bruge en hel ferie på at nyde.

Derudover er den hellige uge også en vigtig periode i Vejer de la Frontera. De tre broderskaber i byen sætter gang i paraderne onsdagen før påske og de lokale butikker koordinerer altid med de særlige begivenheder i byen. Sørg for at besøge Church of the Conception og Mayorazgo Tower under dit ophold i byen.

Vejer de la Frontera har sit eget tyreløb, men det er ikke ligeså stort som andre steder i landet. Hver påskesøndag slippes der to tyre løs i byen. Der afholdes også Night of the Candles, Quemas de San Juan, May’s International Jazz Festival, og Spring Feria i byen.

En tur til Vejer de la Frontera byder på et unikt indblik i Gibraltarstrædets kultur og en dejlig smag af Spanien. Det er et stille og roligt område som er perfekt til en afslappende ferie hvor du bare kan afstresse og udforske Spanien.

Rejser til Vejer de la Frontera, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Vejer de la Frontera og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Vejer de la Frontera

10 Calle Marqués de Tamarón
11150, Vejer de la Frontera

T: +34 956 450 191

www: Website Link

Turismo Andaluz

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cadiz
clear sky
33.7 ° C
33.7 °
32.1 °
25 %
6.5kmh
0 %
fre
34 °
lør
34 °
søn
37 °
man
34 °
tirs
33 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#VejerDeLaFrontera #iVejerDeLaFrontera #VisitVejerDeLaFrontera #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

VejerDeLaFrontera
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her