Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Vasilikos

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Vasilikos

Vasilikos er en tidligere fisker landsby, som har vokset sig over årene til at blive et populært feriested. Beliggende på den sydøstlige tip af den græske ø Zante, så er dette charmerende område en perfekt destination for alle på udkig efter en klassisk badeferie. Den afslappende og venlige atmosfære i Vasilikos gør det til en fantastisk destination for familieferier. Fra smukke kuperet bakker længere inde i landet til marineparken, så er en ferie til Vasilikos hjemsted for en masse arter af planter og dyr såvel som fantastiske udsigter på Zante.

Vasilikos, Grækenland ligger i et smukt landskab med kuperet bakker og olivenlunde samt gyldne sandstrande. Hovedattraktionen her er stranden, hvor der findes det bedste betingelser for både svømning og solbadning. Der er et antal restauranter og barer, også ved stranden, så vær sikker på, at I prøver at spise fisk under jeres ferie til Vasilikos, da det er noget af en specialitet på denne ø! I vil få mulighed for at nyde den friskfanget og tilberedt efter traditionelle græske opskrifter. Så er der også vandsport- hvis I er på udkig efter noget spænding, så er der ikke noget bedre end at tage en tur på jetski rundt i bugten eller I kunne måske prøve windsurfing! Dykning er også et populært valg på jeres ferie til Vasilikos og den høje sigtbarhed på havet gør det til et ideelt sted at dykke.

Området omkring byen kan prale af nogle af de bedste strande på Zante – inklusive dem på Kaminia, Poro Zoro, Ionio, Daphni, Banana og St Nicholas. Besøg i juli eller august, og I vil få mulighed for at se de berømte havskildpadder, som kommer ned på stranden for at lægge deres æg. Selvom at Vasilikos ikke er så travl som nogle af de andre byer på øen, så kan byen stadig prale af et godt udvalg af barer og natklubber, hvor I vil få mulighed for at nyde billige drinks og noget af den traditionelle Zakynthos underholdning.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Zakynthos
clear sky
28.6 ° C
28.7 °
27.7 °
72 %
2.7kmh
4 %
man
29 °
tirs
27 °
ons
27 °
tors
27 °
fre
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Vasilikos #iVasilikos #VisitVasilikos #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vasilikos
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her