Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Varadero

Cuba

#Cuba Rejser til Cuba Når man stiger af flyet i Cuba føles det nærmest som om man bliver sendt tilbage i tiden. Der er altid liv...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Varadero

Hvis du vil besøge Cuba og foretrækker en atmosfære i resortstil, så er Varadero feriedestinationen for dig. Det er et af de største udvejsområder i Caribien og ligger på en lille halvø, der strækker sig mere end 20 km fra øens fastland.

På grund af sin unikke placering og struktur er strækningerne af hvide sandstrande varme og indbydende, når du besøger dette samfund. Hele spytten er i det væsentlige en lang strand, så du kan finde masser af plads til at strække ud og bage i solen.

Varadero Beach modtager 1 million besøgende om året takket være sit rolige hav, skygge træer og tilgængelige strandfaciliteter. Få dig under en paraply, lej en liggestol, og lad dagen passere dig uden pleje i verden. Din yndlingsdrink vil altid være tæt på, men intet ligner en klassisk mojito på en varm cubansk dag.

Langs halvøen finder du også forskellige huler og huler, der venter på at blive udforsket. Et naturreservat er også til stede i regionen med skove og strande, der er rene og beskyttede.

Du finder også adskillige kulturelle og historiske seværdigheder, du kan besøge under dit ophold i Varadero. Efter revolutionen blev mange af hjemmene tildelt fra deres ejere og til sidst forvandlet til museer. Dette er de sidste rester af den lokale kultur, der har overlevet gennem årene, da byen har vendt sig til primært udvejsturisme som sine vigtigste attraktioner.

Varadero er det perfekte sted at gå, hvis du vil slappe af og nyde noget solskin. Du kan besøge halvøen, finde et roligt sted og nyde din yndlingshavesport, mens din stress bare smelter væk.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Varadero Tourist Information

Infotur Calle 13
Ave. 1st and calle 13
Varadero, Cuba

T: (+53) 45662961

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cubas turistkontor

#Touristboard Cuba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Cuba #visitCuba #iCuba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Varadero
scattered clouds
22 ° C
22 °
22 °
66 %
5.1kmh
44 %
tirs
24 °
ons
26 °
tors
25 °
fre
26 °
lør
24 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Varadero
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cuba #Varadero #iVaradero #visitVaradero #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her