Søgning - indtast sætning eller del af ord
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Vanuatu

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Rejser til Vanuatu

Vanuatu er et vulkansk ørige beliggende i det sydlige Stillehav, med Salomonøerne, Fiji og Ny Kaledonien som naboer.

Fernandes de Queiros er krediteret for opdagelsen af øerne i 1606. I mere end et århundrede ledede Frankrig, Storbritannien og Spanien i fællesskab øgruppen, indtil Vanuatu blev grundlagt i 1980.

Der er to muligheder for en ferie i Vanuatu. Du kan vælge at bo i Port Vila, eller du kan vælge at blive et andet sted end Port Vila. Bo i byen, hvis du leder efter en resort-lignende oplevelse og atmosfære. Du vil kunne opleve noget af ø nationens kultur, mens du nyder masser af god strand tid.

At bo uden for byen giver bedre mulighed for de eventyr, som øen kan tilbyde. Det er for eksempel at planlægge en tur til Tanna, så du kan toure den berømte Yasur vulkan. På Pentecost øen kan du deltage i de lokale dykker udsprings ritualer, der ligner lidt hen i retning af bungee jump. De lokale hopper fra en højde på 30m uden sikkerhedsudstyr, bortset fra 2-3 bladstilke indpakket omkring deres ben.

Du vil også have mulighed for at dykke på vraget af SS President Coolidge under dit ophold i Vanuatu. SS President Coolidge var en luksus ocean liner, der blev færdigbygget i 1931. Mens den tjene som et troppetransportskib under 2 verdenskrig, blev det ramt af miner i oktober 1942 og sank. Boven på vraget ligger på 21 meters dybde, mens agter ligger på 73 meter. Det er nu et beskyttet vrag, hvor koral, revfisk og barracuda kan ses.

Vanuatu er en spektakulær destination. Hvis du nogensinde har ønsket at udforske øerne i Stillehavet, bør denne ø nation være en af ​​dine top destinations ønsker.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Byguider

Vanuatu Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Port Vila

#Port Vila Rejser til Port Vila Det melanesiske folk har haft landsbyer i området nær Port Vila, på Vanuatu, siden det 13. århundrede f.Kr. Man kan...

Godt at vide

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Vanuatus turistkontor

#Touristboard Vanuatu Tourism Authority Vanuatu Tourism Vanuatu T: Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Vanuatu #visitVanuatu #iVanuatu #touristinformation #touristoffice #touristboard

Vejr og vejrudsigt

Vanuatu
overcast clouds
27.1 ° C
27.1 °
27.1 °
75 %
7kmh
94 %
tirs
27 °
ons
27 °
tors
27 °
fre
27 °
lør
26 °

 

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Vanuatu
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Vanuatu #visitVanuatu #Melanesia #Oceania #touristinformation #adventure #holiday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her