Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Vang

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Vang

Vang er en lille og meget stille landsby med en charmerende havn. Allinge-Sandvig og Hasle ligger kun få kilometer væk. Der er flere forladte stenbrud i nærheden, der minder om Bornholms tidligere hovedindkomstkilde. Inden turismen tog fat, sikrede minedrift og salg af granit øboernes økonomiske eksistens.

Vang er præget af et kuperet landskab og den stenede kyst. Der er nogle interessante naturområder i nærheden. Ringebakken ligger lidt syd for Vang og har store kløfter, store klipper og små søer. Blaskinsdal er en frugtbar dal. I modsætning til de fleste andre skovområder på Bornholm er der stadig en ægte urskov. En særlig attraktion er et stort vandfald.

Der er en gammel vandmølle i Vang, der dateres tilbage til det 19. århundrede. Hammershus, den ældste borgruin i Nordeuropa, kan nås til fods. Selv vejen derhen, der fører gennem midten af ​​det stenede landskab, er et lille eventyr. Syd for Vang ligger to maleriske fiskerlandsbyer, Teglkås og Helligpeder. Der er meget pæne lokaliteter, hvor de lokale fiskespecialiteter tilbydes.

Almindingen-skoven i hjertet af Bornholm anbefales til naturelskere. I Aakirkeby viser eventyrcentret ”NaturBornholm” øens spændende skabelse. Kunstinteresserede bør ikke gå glip af kunstmuseet i Ronne. Derudover er der gallerier i alle de større byer, hvor håndværkere og kunstnere viser deres arbejde. Der bor mange kunstnere på Bornholm, så det er på ingen måde usædvanligt at finde en maler med sit staffeli midt i naturen.

En kikkert skal bestemt være i din bagage. I det stenede landskab er der mange fuglearter, der kan observeres på lange gåture. Lystfiskere kan prøve lykken på kysten. Der er en smukt anlagt golfbane i Gudhjem.

Vang har ikke en strand. Den stenede kyst er imponerende, men ikke særlig velegnet til svømning. Dette er dog ikke et problem, fordi Hasle og Allinge-Sandvig har smukke sandstrande. Begge steder ligger ca. 9 kilometer væk. Ud over svømning er windsurfing især populær på Bornholm.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Vang Tourist Information

Bornholm Visitor Centre
Ndr. Kystvej 3
3700 Rønne

T: +45 5695 9500

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Danmark

#Danmark #Covid19 Coronavirus status / statistik - Danmark Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rønne
overcast clouds
12 ° C
12 °
12 °
82 %
4.1kmh
100 %
ons
12 °
tors
13 °
fre
15 °
lør
15 °
søn
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Vang #iVang #VisitVang #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vang
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her