Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Valladolid

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Valladolid

Valladolid er den største by i det nordvestlige Spanien, byen ligger ved sammenløbet af floderne Esgueva og Pisuerga.

Regionen er berømt for sine fantastiske vinmarker og er unik, fordi den i modsætning til andre regioner, der har vægt på kristendommen, stadig har en vægt i islam. Oprindeligt grundlagt af Kelterne of senere af romerne der havde en bosættelse her.

Måske kendt af de fleste, fordi Christopher Columbus døde i byen, er Valladolid en by, der taler om navne som Cervantes, Zorrilla og Quevedo.

Et af de bedste museer i verden er i Valladolid, og det er National Museum of Sculpture. Det blev oprindeligt grundlagt i 1842 som et provinsmuseum, der viste kunst og ligger i Colegio de San Gregorio. Du finder værker, der stammer tilbage fra 1200 tallet og inkluderer store arbejder af Berruguete, Pedro de Mena, de Juni og de Rozas.

Når du går gennem museerne i Valladolid skal du huske at besøge de mindre museer i Jose Zorrilla og Cervantes huse. Hvert museum giver dig et indblik i personens liv og giver dig et nyt perspektiv på, hvad der er en velkendt historie for mange. Der er også et museum for samtidskunst der fortjener at du bruger lidt tid her.

En af de mest fascinerende religiøse bygninger i Valladolid er San Benito Kirke. Den blev bygget i begyndelsen af ​​1500 tallet af benediktinerne, og den har et af de mest usædvanlige tårne. For at se nærmere på klassisk religiøs arkitektur og kunstværker kan du besøge Santa Maria la Antigua, hvor du kan få et glimt af resterne hvordan romerne plejede at opvarme hjem med varm luft.

I centrum af byen kan du besøge Plaza Mayor og se at der er en del bygninger der stammer tilbage fra renæssancens tid. Giv dig tid til at gå ned ad Gutierrez og nyde atmosfæren. Du kan også tage en spadseretur til Mantilla huset og San Pablo kirken. Uanset hvilken vej du går vil det ikke være den forkerte !

Rejser til Valladolid, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Valladolid  og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Almeria Tourist information

Calle Acera Recoletos s/n
Pabellon de Cristal
47004 Valladolid

T: +34 983 219 310

www: Website Link

Turismo de Castilla y León

Centro Cultural Miguel Delibes
Avenida Monasterio Nuestra Señora de Prado 2
47015 Valladolid

T: +34 983376405

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Valladolid
broken clouds
27.8 ° C
27.8 °
27.8 °
32 %
3.3kmh
57 %
man
36 °
tirs
38 °
ons
36 °
tors
35 °
fre
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Valladolid
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Valladolid #iValladolid #VisitValladolid #CastileLeon #Cylesvida #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her