Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Uvero Alto

Dominikanske Republik

#Dominican Republic Rejser til Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik forveksles ofte med Dominica, som er en særskilt ø nation. Dette land deler øen Hispaniola med Haiti...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Uvero Alto

Smukt brunt farvet sand, topasvand og fantastiske rev gør Uvero Alto til en uundgåelig feriedestination. Beliggende i Punta Cana venter denne strækning af sand bare på at blive nydt. Omgivet af det dybblå vand i Atlanterhavet på den ene side og smaragdbjerge på den anden, vil alt hvad du laver hernede blive sat til en fantastisk kulisse. Og med masser af aktiviteter at deltage i, når du er færdig med at ligge på stranden, venter Uvero Alto.

Når du er i Uvero Alto, vil du gerne få mest muligt ud af det rolige vand og strande. Uvero Alto er meget mere støjsvag, roligere og afsondret fra folkemængderne på de populære nærliggende resorts, og er perfekt til, når du vil komme væk fra det hele. Atmosfæren her er velegnet til dem, der leder efter lidt ensomhed, eller par, der ønsker at skabe nogle gode minder. Hvis du er heldig nok til at besøge under fuldmåne, skal du sørge for at drage fordel af den ridetur, der tilbydes på stranden – det er en mulighed for en gang i livet!

Hvis du begynder at kræve energien fra en travlere strand, er de dynamiske bredder i Punta Cana inden for gåafstand. Gå over og spar dig tilbage på en af ​​de mange strandbarer, og nyd selskab med både lokale og turister. Der er også masser af lækre restauranter i og omkring Uvero Alto, som du kan prøve. Når du har fyldt med frisk fisk og skaldyr, eksotisk frugt og lækker lokal madlavning, kan du gå tilbage sydpå for at danse indtil dine fødder gør ondt.

Og hvis du finder dig selv lidt øm morgenen efter, skal du ikke bekymre dig! Der er en generøs mængde kurbade i Uvero Alto, som hjælper dig med at løsne dig. Tilbyder afprøvede afslapningsklassikere med en side af caribisk gæstfrihed, kan du vælge en overdådig behandling på stedet eller booke en massage lige på stranden.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Uvero Alto Tourist Information

Caseta Informacion Ministerio De Turismo
Calle Emiliano Tejera 101
Santo Domingo 10212

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Dominikanske Republiks turistkontor

#Touristboard Dominican Republic Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #DominicanRepublic #visitDominicanRepublic #iDominicanRepublic #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Uvero Alto
scattered clouds
27.1 ° C
27.4 °
27.1 °
85 %
7.2kmh
46 %
lør
29 °
søn
29 °
man
29 °
tirs
29 °
ons
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
UveroAlto
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#DominicanRepublic #UveroAlto #iUveroAlto #visitUveroAlto #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her