Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Ustica

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Ustica

Man kan nå ud til denne lille ø i det Tyrrhenske Hav ved at tage en færge fra Palermo. Øens vulkanske geologi gør, at den er en fantastisk dykkerdestination. Der er mange forskellige dykkerskoler at vælge imellem hvis man ikke har dykket før. Det er helt klart værd at tage på en dybvandstur, da de byder på smukke udsigter over øens natur. Læs videre for at finde ud af hvad du ellers kan forvente.

Fantastisk Natteliv

På Ustica er musik en livstil. Der sættes gang i musikken ligeså snart solen går ned og hvis du sidder og gerne vil på pub, så vil du uden tvivl blive glad for at høre, at du har adskillige muligheder at vælge imellem. Hvis du higer efter at danse hele natten, så kan du med fordel tage på disco natklub eller besøge en af øens mange andre danseetablissementer.

Fortidens Relikvier

En rundvisning i øens gamle bydel byder på et fantastisk indblik i hvor praktiske forrige arkæologiske designs var. Bydelen byder blandt andet på Falconiera Rock fæstningerne som stammer fra romertiden samt tårne som stammer fra Bourbon tiden. Et besøg hertil kræver dog naturligvis, at du har nok selvdisciplin til at rive dig væk fra de smukke dykkersteder øen har at byde på.

Naturparkens Vidunder

Store dele af Ustica er decideret parkområder, hvilket gør, at du kan udforske øen præcis som det passer dig. Du kan for eksempel sejle igennem et marinereservat eller tage på vandretur rundt i de unikke geologiske omgivelser. Om foråret kan du se vildblomsterne blomstre, hvilket er et ubeskriveligt smukt syn.

Du kan tilbringe morgenen med hovedet under vand, eftermiddagen i strandens solskin og de andre smukke omgivelser byen har at byde på, og aftenen i selskab med livemusik og dans. Hvis det lyder som den perfekte dag, så er det ved at være på tide, at du planlægger en tur til Ustica.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Siciliana

Assessorato del turismo
dello sport e dello spettacolo – Sicilia

Via Notarbartolo
90141 Palermo

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ustica
broken clouds
11 ° C
11.7 °
6.3 °
62 %
11.7kmh
80 %
tirs
14 °
ons
16 °
tors
15 °
fre
15 °
lør
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

“Sicily #Ustica #iUstica #VisitUstica #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ustica
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her