Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Ushuaia

Argentina

#Argentina Rejser til Argentina Som land har Argentina været igennem meget godt såvel som skidt. På trods af alle strabadserne har det argentinske folk dog formået...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Ushuaia

Skærgården kaldet Tierra del Fuego er delt mellem de sydamerikanske nationer Argentina og Chile. Det er det sydligste punkt på kontinentet, og Ushuaia er den sydligst beliggende by. Fra byen er der mulighed for dagsture til at se kongepingvin kolonier, hvalsafari og andre udendørs eventyr.

I flere år tjente Ushuaia som en fangekoloni. Museer dedikeret til byens unikke historie, herunder oversigter over bosættelser, der går tilbage til Yamana og Selk’nam stammerne, er en interessant og informativ udstilling. Der er masser af dyr at se i og omkring Ushuaia for de, der elsker natur og dyreliv. Spætter, Patagoniske ræve og kondorer for blot at nævne nogle af de dyr, du vil kunne opleve under dit ophold.

Stormene i Tierra del Fuego er berømte og berygtede for deres styrke. De når let over 100 kilometer i timen, hvilket betyder, at øens træer viser tegn på disse storme. Mange træers udseende er mærket af de næsten konstante vinde, disse kaldes “Flag trees”. Ushuaia kan også bruges som startsted for at udforske Tierra del Fuego National Park og Lapataia Bay.

Tag en togtur med Southern Fuegian Railway for enestående panoramudsigt og fotomuligheder. Bjergtoppene omkring Ushuaia har tendens til at være snedækket hele året, så der er normalt mulighed for vintersport hele året.

Ushuaia er en by der kan kaldes porten til de mest rustikke naturvidundere i Sydamerika. Det er smukt, fredfyldt og perfekt til de der elsker et godt eventyr.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Ushuaia Tourist Information

Secretaría de Turismo de Ushuaia
Avenida Prefectura Naval Argentina 470
V9410 Ushuaia, Tierra del Fuego

+54 2901 43 2001

Argentinas turistkontor

#Touristboard Argentina Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #Argentina #visitArgentina #iArgentina #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ushuaia
scattered clouds
2.8 ° C
2.8 °
2.8 °
81 %
4.1kmh
40 %
søn
3 °
man
2 °
tirs
4 °
ons
5 °
tors
6 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Ushuaia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Argentina #Ushuaia #iUshuaia #visitUshuaia #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her