Hop til: Om, Kort, Transport, Guider, Turistinformation, Helligdage, Vejrudsigt, SoMe eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#USA

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Rejser til USA

USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden.

Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller tage en tur igennem smukke ørkenlandskaber med deres massive monolitter langs vestkysten. Hvis du interesserer dig for majsmarker kan du planlægge en tur til midvesten. Uanset hvad du er til kan du regne med, at USA har det du leder efter.

Landet er en kulturel smeltedigel. I den nordlige del af midvesten vil du blive mødt med en lang række charmerende landsbyer som fejrer deres norske, hollandske, og schweiziske rødder. Nede sydpå vil du derimod blive mødt med franske undertoner og soul mad. Nordvesten er derimod hjemsted for en spændende fusion af asiatiske kulturer som gør, at atmosfæren er helt unik og velkommende. USA er et af de steder du vil vende tilbage til igen og igen.

For den eventyrlige sjæl er der naturligvis et hav af adrenalinrige oplevelser at vælge imellem. Du kan bestige Rocky Mountains, sejle en tur langs Mississippi floden, eller paraglide langs nogle af de smukkeste strande ved Golfkysten. Kunstkolonier såsom New York og Los Angeles er noget helt for sig selv – og Las Vegas byder på et væld af underholdningsmuligheder.

USA byder på udforskningsmuligheder i alle 50 stater og nærliggende territorier såsom Puerto Rico, Jomfruøerne, eller Guam. Et besøg er en oplevelse du for alt i verden ikke må gå glip af.

Populære destinationer i USA

Florida – Solskinsstaten

Det er ikke for ingenting, at Florida kaldes for Solskinsstaten. Med de hvide, kilometerlange sandstrande, de høje palmer og det uovertrufne gode vejr forstår man godt tilnavnet. Oplev dette helt fantastiske klima, når du rejser til Florida. Den bedste tid på året at rejse til Florida, er enten forår eller efterår. Her er temperaturene varme, men milde. I sommeren er der ikke så mange, som vover sig til Florida, da temperaturene bliver skyhøje i det tropiske klima.

Når du rejser til Florida, vil du se at der er forholdsvis kort mellem de store attraktioner, og det muligt at opleve lidt af det hele. Du kan tage på golfture, dyrke sport eller tage i en af de store forlystelsesparker med hele familien. Florida har noget for enhver. Hvad enten du rejser til Florida for at opleve storbyliv, afslapning på stranden eller en tur i én af de mange naturreservater, byder Florida dig velkommen. Skulle du skifte trænge til lidt afveksling i løbet af ferien, er det bare at hoppe på en bus eller bil og køre. Du er nemlig aldrig særligt langt væk fra hverken storby eller strand.

I Florida finder du både klassiske amerikanske storbyer, men også små hyggelige lommer, hvor du kan fornemme de caribiske rødder, som Florida er bygget på. Sydamerikansk mad er måske mest opfattet some barbecue ribs og friturekogt kylling, men i Florida gør de caribiske rødder at du kan prøve mere eksotiske spise. Ingredienserne er mere eksotiske, end hvad man ser i andre dele af USA og der er focus på frisk fisk og alt godt fra havet.

Coconut Grove

Coconut Grove er en velfungerende ferieby i det sydlige Florida ved Biscay bugten. Der er uendeligt mange gyldne sandstrande, spændende vandsportsaktiviteter og kulturelle hotspots, så denne destination tilbyder feriegæster en unik oplevelse af Florida. Der er en skøn atmosfære i Coconut Grove som udgør den ideelle base for en afslappende ferie i solen. Tag til centrum af byen med de mange butikker, gallerier og restauranter hvor man kan prøve køkkener fra hele verden. Den smukke kystlinje er et godt sted at dykke, snorkling og surfing. Denne destination er også et perfekt valg for familier eller par, der vil have en stille og rolig ferie i smukke rammer.

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er berømt for sine strande, kunst, kultur og begivenheder. Med shopping på Las Olas Boulevard, gondolture på kanaler og en historisk flodbred er Fort Lauderdale et fremragende sted til en spændende rejse til Florida. Fort Lauderdale er perfekte til familieferier hele året rundt med fantastiske strande og forlystelsesparker!

Mellem Fort Lauderdale og Miami ligger Hollywood, en klassisk badeby i Florida,der har fascineret turister sinden 1920’erne. Hollywood Beach har en enestående strandpromenade, kaldet Hollywood Beach Broadwalk, der strækker sig næsten 4 km langs Atlanterhavskysten. Denne flisebelagte passage, udnævnt som en af USA’s bedste strandpromenader af Travel + Leisure bladet, er et tilflugtsted for både løbere, cyklister, folk på rulleskøjter og alle der foretrækker at opleve det hele fra et af de utallige komfortable spisesteder og caféer langs promenaden på en Fort Lauderdale ferie!

Hvis du ikke har set det sydlige Florida fra vandet, har du ikke set det ordentligt! Nyd en tur langs Fort Lauderdales verdensberømte vandkanaler, der har været med til at tildele byen kælenavnet “USA’s Venedig.” Hvis du skal have en hel dag med shopping, så bør du tage en slentretur ned af de flisebelagte gader i det blomstrende kunst-, underholdnings- og madområde Downtown Hollywood. I Downtown Hollywood er de særprægede flisebelagte fortove fyldt med nye moderne boutiques, bistroer og fortovscaféer.

Fort Myers

Aftenerne i Fort Myers starter altid på stranden eller på molen ved solnedgang! En badeferier i Fort Myers er den perfekte ferie. Alle mødes på stranden for at se de smukke solnedgange. For folk, der jager efter solnedgange, er dette et godt sted at fange nogle af de bedste solnedgange på golfkysten. Tag masser af batteri og hukommelse på kameraet med, du vil ikke blive skuffet her.

På strandene i Fort Myers og Sanibal er parkerne ikke kun til skovture længere. Her kan du finde levende søkøer, en cykelbane til terrænkørsel, store baseball-ligakampe, en strand til hunde og et minitog. Strandene i Fort Myers og Sanibel er berømte for solskin, men når solen går ned, summer området med et rigt og mangfoldigt natteliv. Uanset om du er tæt på stranden, i det centrale område ved floden eller et sted midt imellem, så er det aldrig svært at finde noget sjovt efter mørkets frembrud.

Efter at have tilbragt en dag ude på vandet eller med afslapning på stranden er der ikke nogen grund til at tage langt væk fra vandkanten til frokost eller aftensmad. Med lange strækninger af kystlinjer byder strandene i Fort Myers og Sanibel på et stort antal restauranter, hvor udsigten ud over det tropiske hav giver god stemning.

Key West

Du vil være forkælet med valgmulighed på en ferie i Florida Keys med de mange kilometer klart vand. Fort Taylor Beach er fremragende for snorklere, der ønsker at udforske rev og de tropiske fisk, 3 km lange Smather Beach tilbyder blødt sand og roligt vand, der er skønt for familier og ikke så langt derfra er de lokales favoriter Bahia Honda og Dry Tortugas med pudderagtigt sand, enestående udsigt og fantastisk dykning. Der er fremragende fiskemuligheder i Key west og også dybhavsfiskeri. Dem, der godt kan lide at sejle bør tage en tur ud at se delfiner eller en tur med kajak for at udforske det betagende landskab fra vandet i Key West.

Det er interessant at besøge Ernest Hemingways hjem, og du finder kunstgallerier i den gamle bydel med kommende artister, den fantastiske daglige fejring af solnedgangen på Mallory Square tiltrækker både lokale og turister, og den nye bydel byder på utallige trendy butikker til folk, der elsker at shoppe. Når solen går ned i Florida Keys, kan du finder masser af spisesteder at vælge imellem. Du kan smage lokal skaldyr, sidde indenfor og lytte til live-musik, spise udenfor og se solnedgangen eller tage til Mallory Square og se gadeartister. Hvis du farer vild på din ferie i Key West Florida, er du sikker på at støde på nogle hyggelige pubs og caféer, eller du kan fange et show i en af koncertsalene.

Kissimmee

Kissimmee er et fantastisk ferieresort, hvor du kan besøge alle forlystelsesparkerne i Florida. Ferier i Kissimmee tiltrækker en varieret gruppe af rejsende hele året, hvor den varmeste og mest populære tid er fra maj til september. Kissimmees gamle by har en bred vifte af spisesteder, opført i gammel stil, forlystelser, butikker og rutsjebaner. Når du besøger den gamle by, føles det som om du er trådt et par skridt tilbage i tiden, og det er en dejligt afbræk fra de store forlystelsesparker.

Der er et stort udvalg af spisemuligheder på ferier i Kissimmee, og man kan sige det samme om portionerne! Du kan vælge imellem buffeter med “all you can eat” eller fast food-steder, samt en lang række restauranter, hvor der serveres retter fra hele verden. Shoppingmulighederne i Kissimmee er fantastiske. Her finder du alt lige fra butikker i Kissimmees gamle by til outletbutikker rundt om resortet; der er gode tilbud at finde i butikscentrene.

Kissimmee ligger centralt i Florida, så der er ingen strand, men stadigvæk en bred vifte af ting at foretage sig i området: Du kan få en dag fyldt med spænding i vandparken Wet and Wild® i Orlando, hvor der er rutsjebaner for børn! Hvis du har lejet en bil på din familieferie i Kissimmee, så tag en tur til stranden i Clearwater eller St Petersburg. Find din indre astronaut i Kennedy Space Center – en fantastisk dag for hele familien!
Kissimmee ferier med forlystelsesparker På en ferie til Kissimmee har du adgang til Walt Disney World Resort®, Universal Studios®, Busch Gardens® og Discovery Cove®.

Miami

Miami har et fantastisk klima med varme solskinsdage hele året, og det er en perfekt feriedestination til afslapning på stranden. Der er skønne strande i både South Beach og på revet, der udgør Miami Beach. Skyskraberne i stål og glas i Downtown Miami giver en spektakulær storby atmosfære, hvor der er rigeligt at se og opleve. Du kan slappe af i Bayfront Park ved vandet og derefter vandre igennem underholdnings området og kønne markeder i Bayside, som følger kysten med udsigt over den smukke bugt. Husk at tage en gåtur til Brickell Key, hvor du kan se leguaner! Hvis du holder af kultur, kan du besøge de gode kunstgallerier, Lowe Art Museum og the Frost er nogle af de bedste. MiMo Boulevard var engang en nedslidt del af Miami, men er for nylig blevet et af de mest trendy steder med restauranter og barer, ligesom man her finder imponerende arkitektur og en helt speciel 1950-er atmosfære. I det hele taget vil en ferie i Miami give dig en livlig, solrig oplevelse, som man ikke finder andre steder.

Når du er set hele Downtown, så tag en båd over bugten til den fantastiske Miami Beach med de berømte strande, barer og natklubber. Hvis du vil rejse lidt længere, så tag en tur til det smukke naturområde, the Everglades, lige vest for byen eller tag til the Keys-øerne, som er virkelig magiske. En ferie i dette område ville ikke være det samme uden byens skønne spisemuligheder og nattelivet. Så uanset om du vil prøve de lækre ‘New World’ middage, en blanding af caribisk, latinamerikansk og lokal mad, eller mere traditionelle retter, så har byen det hele. Og naturligvis er Miami kendt for sine diskoteker og natklubber, så du kan både tage en romantisk aften med udsigt over bugten i måneskinnet eller du kan danse hele natten i de spændende klubber under din ferie i Downtown Miami.

Palm Beach

Når du besøger Florida, solskinsstaten, vil du helt sikkert gerne tilbringe noget tid på en strand. Hvilken bedre måde at gøre det på end at holde din ferie i Palm Beach-området. Den smukke region Palm Beach er fuld af enestående strande samt fantastiske parker, museer og smukke byer. Det er den perfekte destination til en afslappende og kulturel ferie i det smukke Florida. Regionen Palm Beach er, selvfølgelig, fuld af strande! Der er nogle private strande i området, hvor du skal betale en lille pris for at få adgang, men disse er også generelt de mest rolige og mest uspolerede af strandene i Florida.

John D. MacArthur Beach Par nord for Singer Island er både en spektakulær naturpark og en af de mest fredfyldte og smukke strande, du kan solbade på! Selvfølgelig er der også billige strande i næsten alle byer i Palm Beach-området. Uanset om du er i Jupiter, Worth Lake, Tequesta eller selve Palm Beach, er der adskillige strande, du kan besøge, og de fleste af dem er velholdte og sikre. Der er næsten altid mulighed for at leje jetski eller en kajak – og endda at tage en guidet kajaktur rundt på den enestående kystlinje!

Der er næsten for meget at se til at man kan få tid til det hele på en ferie i Palm Beach. Hvis du ikke vil tilbringe alt din tid på stranden eller i de smukke parker, kan museerne holde dig beskæftiget – fra South Florida Science Museum, som er skønt at tage børnene med på, til Flagler Museum, der er en fejring af De Gyldne År fra 1865-1929. Hvis du ikke er til museer, kan du tilbringe noget af din ferie i Palm Beach med at nyde den vidunderlige kreative ånd, der er i Sydflorida. Der er et væld af gode teatre og koncertsale, der rangerer fra Palm Beach Opera til det mere moderne Kravis Centre med forskellige kunstforestillinger. Billige ferier til Palm Beach er perfekte til alles smag!

Californien

Rejser til Californien er den mest fantastiske blanding af kæmpe storbyer med overdådige forlystelsesparker og den smukkeste natur. Her kan du opleve det USA, som du kender fra de mange Hollywood film og se de berømte stjerner på det kendte fortov, Walk of Fame.

Der er meget at opleve, når du rejser til Californien, og hvis du har børn med, vil Disneyland være højdepunktet på deres ferie. Universal Studios er en anden stor oplevelse for både voksne og børn, og du kan både tage en rundtur i selve studiet og se kulisser fra Hollywood og have en sjov dag i forlystelsesparken lige ved studiet.

Californien byder også på storslåede naturoplevelser, og både Lake Tahoe og Yosemite National Park er enestående naturområder. Lake Tahoe er ideel til mange former for vandsport, og du kan sejle i kajak, stå på vandski eller prøve wakeboarding.

Hvornår er det bedst at rejse til Californien ?

Du får en fantastisk ferie lige meget hvornår på året, som du rejser til Californien. Den sydlige del med Los Angeles og San Diego har meget behagelige temperaturer om vinteren, og det er ofte op til 20 grader. San Fransisco, som ligger i den nordlige del af Californien har behagelige sommertemperaturer og kommer heller ikke under frysepunktet om vinteren.

Los Angeles

Du kender Los Angeles fra de mange berømte amerikanske film og Tv-serier, og derfor er det ofte en stor oplevelse at se Hollywood, Venice Beach, Universal Studios og de andre seværdigheder, når du rejser til Los Angeles. LA byder altid på spændende, usædvanlig og livlige ferier, og der sker hele tiden noget rundt omkring dig i denne fantastiske og pulserende storby. Shopping er i verdensklasse med adgang til elegante butikker med de bedste mærkevarer, strandene er altid tæt på og solen skinner hele året. Du kan tilbringe de sjoveste og vildeste dage i Disneyland og alle de andre forlystelsesparker, og få en ferieoplevelse, som du aldrig glemmer.

Los Angeles er hjem til Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach. Bor du i en af disse fantastiske og glamourøse bydele er du tæt på både Universal Studios og det berømte fortov Walk of Fame, hvor Hollywoods mest kende og elskede skuespillere har deres egen stjerne. Vil du være tæt på Disneyland og andre store forlystelsesparker, når du rejser til Los Angeles, så skal du bo i Anaheim eller Buena Park. Fra de fleste hoteller i Anaheim, er du i gåafstand til Disneyland og du kan se det flotte fyrværkeri fra Disneyland hver aften. Knott’s Berry Farm er en anden fantastisk forlystelsespark med vilde forlystelser, som virkelig får adrenalinet til at pumpe igennem kroppen.

Du kan ikke rejse til Los Angeles uden at se Venice Beach, hvor byens talentfulde befolkning kan opleves for fuld udblæsning. Du kan beundre de dygtige skatere i skateboardparken, og der er altid spændende gøglere og forestillinger. Smut i rulleskøjterne og tag turen op langs stranden i bedste 90210-stil. Vil du have en mere glamourøs strandferie til USA uden den brogede menneskeskare, skal du besøge Santa Monica, når du rejser til Los Angeles. Du kan svømme, surfe, cykle, fiske og spille volleyball på den knap 6 km lange smukke sandstrand, som har solskin over 300 dage om året. Santa Monica Pier er en skøn forlystelsespark med lækre restauranter på molen lige ved siden af Santa Monica stranden.

Drømmer du om de bedste designermærker i verden, vil du elske en shopping tur på Rodeo Drive i Beverly Hills, hvor du kan opleve de meget elegante butikker fyldt med tøj og tasker fra verdens bedste designere. Vejret er godt året rundt i Los Angeles, og derfor kan du tage af sted når som helst. Der er mange andre besøgende i højsæsonen mellem juni og august, og derfor kan der i denne periode være kø til nogle af seværdighederne. Hvis du rejser til Los Angeles i sensommeren i august og september er vandet en lille smule varmere. Vil du svømme eller surfe, anbefaler vi klart at du tilrettelægger dine rejser til Los Angeles omkring dette tidspunkt.

Las Vegas

Der er gang i den døgnet rundt, når du rejser til Las Vegas, hvor gaderne bugner med overdådige hoteller, forrygende shows og selvfølgelig de verdenskendte kasionoer. Las Vegas er byen, hvor Elvis synger hver aften og fjerklædte dansere giver den gas på de mange scener. Spillefugle kan prøve deres held på én af de mange tusinde énarmede tyveknægte, eller tage et slag Texas Hold’Em – hvis altså du kan holde dit pokerfjæs. Men husk, at der er aldersbegrænsning på kasinoerne i USA. Når du trænger til en lille pause fra al hurlumhejet, kan du køre ud i ørkenen og beundre de smukke naturlige klippeformationer og den store Hoover Dam.

Mange hoteller ligger på Las Vegas kendte hovedgade The Strip, som er en del af Las Vegas Boulevard. Det er også et godt sted at bo, når du rejser til Las Vegas, da du kommer helt tæt på underholdningen og Las Vegas’ unikke stemning. The Strip er 6 km lang og bugner med de største og mest prangende hoteller, kasinoer og butikker. Det er fristende at spille på de enarmede tyveknægte eller ved pokerbordene, men nyd de mange andre fornøjelser, som fx de vilde rutsjebaner i forlystelsesparken Stratosphere, der ligger i den nordligste ende af The Strip.

Freemont er en anden berømt gade i Las Vegas, ligeledes fyldt med kasinoer og hoteller. Hele gaden er blevet omdannet til Freemont Street Experience og viser natten igennem et fantastisk lysshow på undersiden af et gigantisk tag, der samtidig beskytter lidt mod den varme ørkensol om dagen.

Du kan bruge utallige dage og nætter på The Strip, når du rejser til Las Vegas, og der er mange fantastiske oplevelser med shopping, store shows og forlystelser. Fountains of Bellagio er en samling af mere end tusind springvand, som sammen laver et overdådigt show i takt til musikken. Du finder det på The Strip, og denne fornøjelse er helt gratis i Las Vegas. Er du til mærkevarer kan du finde dem til favorable priser, når du rejser til Las Vegas. Kig ind i én af de store indkøbscentre som Las Vegas Premium Outlet og World Market Center, hvor enhver shopoholiker kan få sine lyster stillet.

Prøv også en af de overdådige buffeter i Las Vegas, hvor du kan spise dig mæt i alverdens lækker mad. Store amerikanske steaks, japansk sushi, mexicanske tortillas, franske crepes og kinesiske forårsruller er blot nogle af de mange retter, som du finder i disse billige buffeter. Da Las Vegas ligger midt i Nevada ørkenen, er det rigtig varmt at rejse til Las Vegas om sommeren, hvor temperaturerne ofte nærmer sig 40 grader. Der er dog altid en tilpas temperatur i kasinoerne takket være aircondition, og derfor kan du trygt rejse til Las Vegas hele året, selv om forår og efterår har de mest behagelige udendørstemperaturer.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Byguider

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Alabama

#Alabama Visit Alabama Hvor er Alabama i USA ? Alabama ligger i det sydlige USA og er omgivet af staterne Tennessee, Georgia, Mississippi og Florida. Dens landskab...
USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Alaska

#Alaska Visit Alaska Hvor er Alaska i USA? Alaska er en eksklav nordvest for vestkysten. Alaska er den største amerikanske stat efter område Grænser: Maritim grænse med Rusland...
USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Albany

#Albany Visit Albany Albany der ligger ved ​Hudson-floden, ikke langt fra New York, er den stille præstator og imponerende hovedstad i staten New York. Albanys skønhed...
USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Albany, Oregon

#AlbanyOregon Visit Albany Albany ligger i Willamette Valley, lige øst for Corvallis og er den 11. største by i Oregon, USA. Det, der straks slår dig...
USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Albuquerque

#Albuquerque Visit Albuquerque Hvis du altid har elsket kulturen i det sydvestlige USA og ønsker at udforske den grundigt, er der ikke noget bedre sted at...
USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Allentown

#Allentown Visit Allentown Allentown er hjemsted for gode shoppingmuligheder, populære museer og en af Pennsylvania's største forlystelsesparker. Fra sin historiske anklager om at skjule Liberty Bell...

Godt at vide

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency
Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Vejr og vejrudsigt

Washington D.C.
clear sky
30.2 ° C
32.6 °
28.5 °
70 %
2.7kmh
0 %
lør
34 °
søn
29 °
man
32 °
tirs
35 °
ons
29 °

Største byer

Se listen med de største og vigtigste byer og deres indbyggerantal.

Vigtigt: Informationer kommer fra forskellige externe kilder. Hvis du skal benytte informationerne professionelt bør du søge officiel bekræftelse på tallenes rigtighed. Sidst kontrolleret august 2017

RankCityPop
1New York8,175,133
2Los Angeles3,792,621
3Chicago2,695,598
4Houston2,100,263
5Philadelphia1,526,006
6Phoenix1,445,632
7San Antonio1,327,407
8San Diego1,307,402
9Dallas1,197,816
10San Jose945,942
11Jacksonville821,784
12Indianapolis820,445
13San Francisco805,235
14Austin790,390
15Columbus787,033
16Fort Worth741,206
17Charlotte731,424
18El Paso649,121
19Seattle608,660
20Denver600,158

Nationale helligdage

Her kan du se en oplistning af landets officielle nationale helligdage.

DatoHelligdagEngelsk
January 1NytårsdagNew Year's Day
VariabelMartin Luther King, Jr.Birthday of Martin Luther King, Jr.
20 ell 21 jan.Præsident indsættelseInauguration Day
VariabelWashington's fødselsdagWashington's Birthday
VariabelMemorial DayMemorial Day
04/07UafhængighedsdagIndependence Day
VariabelArbejderdagLabor Day
VariabelColumbus dagColumbus Day or Indigenous Peoples' Day
11/11Veteranernes dagVeterans Day
VariabelThanksgivingThanksgiving Day
25/12JuledagChristmas

 

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
USA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#USA #visitUSA #Americas #NorthAmerica #touristinformation #adventure #holiday

USA Covid-19 / Coronavirus

USA
89,507,083
Total confirmed cases
Updated on
USA
3,466,659
Total active cases
Updated on
Country/Region
Confirmed cases
Deaths
Active cases
Afghanistan
182,643
7,723
10,201
Albania
281,470
3,501
3,167
Algeria
266,105
6,875
80,680
Andorra
44,177
153
576
Angola
99,761
1,900
712
Anguilla
3,456
9
21
Antigua and Barbuda
8,656
141
42
Argentina
9,367,172
129,070
69,506
Armenia
423,243
8,629
1,953
Aruba
40,595
221
469
Australia
8,194,842
9,984
279,763
Austria
4,448,954
18,793
107,721
Azerbaijan
793,335
9,717
200
Bahamas
35,975
817
829
Bahrain
627,327
1,493
14,070
Bangladesh
1,976,787
29,160
39,637
Barbados
84,562
477
1,295
Belarus
982,867
6,978
975,889
Belgium
4,246,078
31,918
89,179
Belize
64,138
680
1,015
Benin
27,216
163
1,547
Bermuda
16,162
140
229
Bhutan
59,729
21
51
Bolivia
928,450
21,955
22,207
Bosnia
378,797
15,806
362,991
Botswana
322,769
2,750
4,351
Brazil
32,434,200
671,764
888,754
British Virgin Islands
6,941
63
6,878
Brunei
163,900
225
6,008
Bulgaria
1,172,777
37,257
59,523
Burkina Faso
20,853
382
32
Burundi
42,698
38
42,660
Cabo Verde
60,770
405
1,303
Cambodia
136,290
3,056
28
Cameroon
120,068
1,931
346
Canada
3,946,087
42,010
341,958
Caribbean Netherlands
10,400
35
92
Cayman Islands
27,594
29
19,012
Central African Republic
14,649
113
7,677
Chad
7,425
193
2,358
Channel Islands
80,990
179
2,228
Chile
4,002,538
58,525
282,204
China
225,747
5,226
446
Colombia
6,175,181
140,070
50,565
Comoros
8,100
160
7
Congo
24,128
385
3,565
Cook Islands
5,774
1
9
Costa Rica
904,934
8,525
35,698
Croatia
1,150,653
16,073
6,191
Cuba
1,106,087
8,529
184
Curaçao
44,127
277
283
Cyprus
504,717
1,072
379,275
Czechia
3,935,058
40,321
6,847
Côte d'Ivoire
83,571
805
533
DRC
91,393
1,375
39,088
Denmark
3,016,049
6,471
19,336
Diamond Princess
712
13
0
Djibouti
15,690
189
74
Dominica
14,852
68
230
Dominican Republic
608,176
4,383
3,022
Ecuador
909,882
35,725
16,186
Egypt
515,645
24,613
48,850
El Salvador
169,646
4,146
5,507
Equatorial Guinea
16,087
183
156
Eritrea
9,801
103
14
Estonia
580,114
2,591
55,258
Ethiopia
489,005
7,537
18,923
Falkland Islands (Malvinas)
1,815
0
1,815
Faroe Islands
34,658
28
34,630
Fiji
65,713
866
1,157
Finland
1,145,610
4,875
40,399
France
31,208,925
149,585
1,438,403
French Guiana
88,362
401
76,707
French Polynesia
73,268
649
72,619
Gabon
47,939
305
281
Gambia
12,002
365
46
Georgia
1,660,429
16,841
6,295
Germany
28,392,629
141,292
1,525,537
Ghana
166,133
1,450
1,542
Gibraltar
19,633
104
2,950
Greece
3,708,210
30,276
158,240
Greenland
11,971
21
9,189
Grenada
18,376
232
154
Guadeloupe
168,714
955
165,509
Guatemala
915,321
18,572
39,771
Guinea
36,597
442
42
Guinea-Bissau
8,369
171
74
Guyana
67,472
1,255
854
Haiti
31,603
837
902
Holy See (Vatican City State)
29
0
0
Honduras
427,718
10,906
284,314
Hong Kong
1,250,342
9,402
38,754
Hungary
1,928,125
46,647
9,548
Iceland
195,259
179
195,080
India
43,488,519
525,168
111,761
Indonesia
6,092,303
156,745
16,915
Iran
7,238,840
141,390
34,401
Iraq
2,351,614
25,242
16,893
Ireland
1,600,614
7,467
36,581
Isle of Man
36,463
108
9,561
Israel
4,360,728
10,958
89,886
Italy
18,695,954
168,484
965,568
Jamaica
142,912
3,130
48,731
Japan
9,352,645
31,297
170,328
Jordan
1,698,316
14,068
502
Kazakhstan
1,306,797
13,663
749
Kenya
334,249
5,655
3,768
Kiribati
3,236
13
558
Kuwait
644,451
2,555
4,601
Kyrgyzstan
201,053
2,991
1,656
Lao People's Democratic Republic
210,306
757
209,549
Latvia
836,259
5,860
4,516
Lebanon
1,113,519
10,466
15,466
Lesotho
33,938
699
9,084
Liberia
7,497
294
1,456
Libyan Arab Jamahiriya
502,138
6,430
4,735
Liechtenstein
17,935
85
178
Lithuania
1,068,559
9,173
21,086
Luxembourg
263,167
1,094
10,824
MS Zaandam
9
2
0
Macao
355
0
272
Macedonia
314,211
9,327
895
Madagascar
65,381
1,398
697
Malawi
86,534
2,645
795
Malaysia
4,568,828
35,771
30,217
Maldives
181,586
305
17,594
Mali
31,169
737
98
Malta
104,419
747
7,363
Marshall Islands
26
0
8
Martinique
192,506
957
191,445
Mauritania
59,970
983
677
Mauritius
38,650
1,004
841
Mayotte
37,523
187
34,372
Mexico
6,058,689
325,747
530,656
Micronesia
38
0
5
Moldova
520,321
11,567
4,612
Monaco
13,047
57
229
Mongolia
928,586
2,179
926,407
Montenegro
240,472
2,729
1,603
Montserrat
1,018
8
2
Morocco
1,220,279
16,113
26,078
Mozambique
228,022
2,212
398
Myanmar
613,642
19,434
1,634
N. Korea
4,748,530
73
7,367
Namibia
169,203
4,064
408
Nauru
4,067
1
3,837
Nepal
979,762
11,952
314
Netherlands
8,190,255
22,380
103,003
New Caledonia
64,201
313
1,046
New Zealand
1,352,688
1,494
48,921
Nicaragua
18,491
225
14,041
Niger
9,031
310
93
Nigeria
257,290
3,144
3,917
Niue
19
0
9
Norway
1,447,885
3,337
9,641
Oman
390,244
4,260
1,315
Pakistan
1,537,297
30,399
7,257
Palau
5,237
6
652
Palestine
584,243
5,356
949
Panama
922,990
8,368
15,080
Papua New Guinea
44,725
662
81
Paraguay
655,532
18,963
11,896
Peru
3,629,796
213,526
31,930
Philippines
3,706,951
60,578
9,105
Poland
6,016,249
116,435
564,134
Portugal
5,171,236
24,149
376,429
Qatar
383,807
679
5,036
Romania
2,919,461
65,739
6,583
Russia
18,436,679
381,216
190,370
Rwanda
131,084
1,460
84,102
Réunion
422,769
812
3,385
S. Korea
18,379,552
24,562
140,489
Saint Helena
2
0
0
Saint Kitts and Nevis
6,102
43
168
Saint Lucia
27,049
383
136
Saint Martin
10,668
63
9,206
Saint Pierre Miquelon
2,779
1
329
Saint Vincent and the Grenadines
7,019
112
266
Samoa
14,964
29
13,330
San Marino
18,092
115
432
Sao Tome and Principe
6,043
73
20
Saudi Arabia
796,268
9,211
8,378
Senegal
86,335
1,968
31
Serbia
2,030,363
16,126
9,767
Seychelles
44,847
167
168
Sierra Leone
7,697
125
7,572
Singapore
1,453,155
1,415
99,592
Sint Maarten
10,580
87
34
Slovakia
1,797,131
20,149
4,926
Slovenia
1,040,766
6,652
10,379
Solomon Islands
21,237
149
4,731
Somalia
26,803
1,350
12,271
South Africa
3,994,223
101,809
9,274
South Sudan
17,722
138
1,954
Spain
12,818,184
108,111
466,426
Sri Lanka
664,138
16,521
585
St. Barth
4,630
6
4,624
Sudan
62,624
4,951
57,673
Suriname
80,864
1,369
29,920
Swaziland
73,131
1,416
79
Sweden
2,519,199
19,091
9,867
Switzerland
3,741,859
13,984
81,890
Syrian Arab Republic
55,929
3,150
20
Taiwan
3,837,856
6,868
945,507
Tajikistan
17,786
125
397
Tanzania
35,768
841
34,927
Thailand
4,527,777
30,684
24,720
Timor-Leste
22,957
133
15
Togo
37,448
275
115
Tonga
12,301
12
169
Trinidad and Tobago
167,300
4,012
6,394
Tunisia
1,052,180
28,691
1,023,489
Turkey
15,123,331
99,032
19,050
Turks and Caicos Islands
6,219
36
52
Tuvalu
3
0
3
UAE
949,384
2,317
17,551
UK
22,741,065
180,417
408,684
USA
89,507,083
1,043,281
3,466,659
Uganda
167,806
3,621
63,773
Ukraine
5,018,019
108,656
2,786
Uruguay
957,629
7,331
5,339
Uzbekistan
240,945
1,637
1,165
Vanuatu
11,266
14
97
Venezuela
526,454
5,734
2,057
Vietnam
10,748,127
43,087
1,005,683
Wallis and Futuna
454
7
9
Western Sahara
10
1
0
Yemen
11,824
2,149
567
Zambia
325,857
4,006
1,257
Zimbabwe
255,586
5,555
1,367
Updated on

Rejserestriktioner / Rejserådgivning

Alle lande kan indføre restriktioner på rejser og/eller indføre grænsekontroller unden forudgående varsel. For aktuelle opdateringer og information om gældende rejserestriktioner bør du altid checke officielle websites der altid er opdaterede med absolut seneste udenrigsministeriets officielle website

Medicinske rejseråd

Officielle og opdaterede medicinske rejseråd under COVID-19 / Coronavirus udbruddet, se WHO officiel website

Medicinske anbefalinger

De aktuelle medicinske anbefalinger under COVID-19 / Coronavirus udbruddet kan du finde på WHO officiel website

Sidste nyheder

Her kan du se "breaking news" om rejserelaterede emner i relation til Covid-19 / Coronavirus. Nyhederne står i dette afsnit indtil de er flyttet til selvstændig artikel.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her