Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Tuzla

Bosnien-Hercegovina

#Bosnia Rejser til Bosnien-Hercegovina Selv i sommermånederne, når turismen er på sit højeste, vil du finde, at Bosnien-Hercegovina ofte bliver overset. Den konflikt, der fandt sted...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Tuzla

Tuzla ligger i Bosnien-Hercegovina og er en af de mest unikke turistcentre du nogensinde vil besøge. Tuzla er en industriby med to universiteter, så byens natteliv er fremtrædende og blomstrende.

Det er den eneste by i Europa med en saltsø i en central park, men dette er kun starten på din rejse. Med historie som går helt tilbage til det 9. århundrede, og det faktum at det var en garnisonsby i det osmanniske imperium, vil kulturen og byens pluralistiske nature byde dig velkommen med åbne arme.

Hvis du har planer om at besøge Tuzla i den nærmeste fremtid, så har vi herunder samlet nogle idéer for at hjælpe dig med at få mest ud af dit besøg.

I Tuzla kan du opleve den ægte havatmosfære

For flere millioner år siden udtørrede det Pannoniske Hav og efterlod et stort antal saltaflejringer som siden da er blevet minerede regelmæssigt i området. Selvom dette har fået meget af den gamle by til at synke og kollapse indad, hvilket i længden har ødelagt mange af de gamle bygninger, så har det også medbragt noget fantastisk: en menneskeskabt saltsø midt i byen. Ved denne fuldt udviklede strand i byens midte er der endda små saltvandfald at nyde.

Mens du nyder de kunstige vandfald, som først blev åbnede i 2008, så sørg for også at nyde parkens andre attraktioner. For eksempel findes der et større antal kopier af strukturer fra den yngre stenalder som skildrer hvordan livet var for mange år siden. Derudover er en række arkæologiske repræsentationer blevet udstillet i parken for at skabe et pseudo-udendørs museum. Forbered dig på en større menneskemængde – sidste år besøgte mere end 5.000 parken hver dag.

Hvad med en bakkeoplevelse?

En kort tur udenfor Tuzla kan du finde en af Bosniens bedst bevarede slotte. Dette blev opført helt tilbage i det 14. århundrede. Srebrenik Slottet blev oprindeligt bygget på en lokal bjergtop og blev brugt som et hjem og udkigspunkt, men det befinder sig ikke det samme sted i dag. Bygningen blev brugt som en fæstning fremfor et slot i mange år og turen derop er en oplevelse i sig selv. En yderst smal og snoet sti fyldt med husbutikker viser vejen til en træbro til hovedindgangen. Der er gratis adgang og man kan gå rundt som det passer en selv.

Når du er ude på denne tur vil du hurtigt indse at det ikke tager særlig længe før man når til en frodig grøn skov, et isoleret bjerg at stige, eller en kølig vandstrøm at spise frokost ved. Mere end halvdelen af denne regions jord bruges til landbrug, hvilket gør at det er det perfekte sted at nyde udendørslivet og undgå livets distraktioner for en stund.

Tuzla tilbyder besøgende en unik fortidsoplevelse men tilbyder alligevel moderne bekvemmeligheder. Hvis du er klar til at tilsidesætte din normale rutine for en stund, kort eller lang, så er der få måder at gøre dette på som er bedre end et besøg i denne smukke by.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Bosnien-Hercegovinas turistkontor

#Touristboard Bosnia and Herzegovina Tourism Authority T: + 387 33 580 999 Social media WEBSITE #BosniaAndHerzegovina #visitBosniaAndHerzegovina #iBosniaAndHerzegovina #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Bosnien-Herzegovina

#Bosnien-Herzegovina #Covid19 Coronavirus status / statistik - Bosnien-Herzegovina Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tuzla
clear sky
35 ° C
35 °
35 °
32 %
6.7kmh
0 %
ons
32 °
tors
34 °
fre
35 °
lør
29 °
søn
34 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TUZLA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tuzla #iTuzla #VisitTuzla #BosniaHerzegovina #VisitBosniaHerzegovina #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her