Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Turkler

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Türkler

Türkler, beliggende ved den Tyrkiske Riviera, er en mindre kendt feriedestinations om derfor ikke er nær så overrendt af turister som nogle af de andre tyrkiske kystbyer. Her kan du slappe af i relativ fred og ro på stranden uden at skulle dele den azurblå havudsigt med andre. Lyden af havet, der slår imod kysten, får dig til virkelig at slappe af, og der er rig mulighed for at svømme eller dykke og opleve den spændende verden under vand, fyldt med koraller og farverige fisk. Du kan finde bådture fra Türkler havn hver dag, der tager dig med til de allerbedste steder for snorkel.

Tyrkiet nyder godt af et varmt middelhavsklima, som gør rejser til Türkler til et virkelig godt ferievalg hele året rundt. Hvis din drømmeferie består af solfyldte dage med afslapning på stranden, så er Türkler et godt valg, hvor der er lange strækninger med hvidt sand og en skøn strand. Sealanya Vandpark er en helt enestående attraktion når du rejser til Türkler. Når du kommer ind denne vandpark, får du udleveret en våddragt og en snorkel. Derefter får du mulighed for at se koralrev med tropiske fisk, et bassin med rokker og, hvis du tør, kan du hoppe i vandet med hajerne i hajbassinet.

Intet besøg i det sydlige Tyrkiet er komplet uden et besøg til Aspendos amfiteater. Denne imponerende velbevarede bygning var engang hjem for opera og teater, såvel som hjem for Seljuq i 1200-tallet. Bare 70 km fra Türkler kan du opleve teatret og forestille dig hvordan det har været at optræde her i de dramatiske omgivelser. Der er også flere gange årligt mulighed for at overvære teaterstykker når du rejser til Turkler. Holder du ferie i juli, vil vi stærkt anbefale at du sætter tid af til at opleve den lokale ballet- og operafestival. For en dag væk fra kysten, kan du besøge Antalya, en af de mere kendte byer langs Tyrkiets kyst. Byen ligger ca. 100 km fra Türkler og er fyldt med kulturelle seværdigheder, aktiviteter og livlige restauranter og natteliv.

Ferie ved Middelhavet er fuldendt når du har smagt på de bedste retter i det traditionelle køkken. Mange af restauranterne i Turkler serverer friskfanget fisk med tilbehør af lokale råvarer. Dine kulinariske oplevelser kan kun blive endnu bedre med den storslåede havudsigt i mange af restauranterne. Tilbring aftenen med en drink og nyd solnedgangen over det glimtende Middelhav.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Tyrkiet

#Foodie Tyrkiet Foodie Video Mad i Tyrkiet Tyrkiets køkken er en blanding af påvirkninger fra de forskellige kulturer, der har beboet Tyrkiet gennem århundreder, hvor Middelhavets indflydelse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Antalya Province
clear sky
27.3 ° C
27.3 °
26.3 °
63 %
3.1kmh
0 %
man
27 °
tirs
26 °
ons
27 °
tors
28 °
fre
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Turkler #iTurkler #VisitTurkler #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Turkler
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her