Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Tunis

Tunesien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tunesien

#Tunisia Rejser til Tunesien Alt fra Atlasbjergene til Sahara afspejler kulturen og mulighederne middelhavsområdet har at byde på. Tunesien var en af de helt store merkantilkræfter i...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Tunis

Tunis har den perfekte beliggenhed, idet den ligger langs en dyb kløft lige ved Middelhavet. Mange mennesker er automatisk tiltrukket af medinaen i Tunis, som kan findes i centrum af byen. Centrum er fyldt med intense aromaer, en larmende markedsplads, tætte gyder, der har overdækkede passager hist og pist, og masser af varer at vælge igennem, mens du nyder livet i byen. Gå gennem Sea Gate, eller Bab el Bahr, og du vil komme ind i den moderne by.

Når du er færdig med at tilbringe tid i medinaen, vil du sandsynligvis ønsker at udfylde resten af ​​din rejse til Tunis med et par andre aktiviteter. Her er vores forslag til at hjælpe dig nyde de vigtigste oplevelser i Tunis!

Der er altid kultur udstillet i Tunis

Et af de bedste tidspunkter at besøge Tunis på, er i juli og august. Selv om det ofte undgås på grund af de højere temperaturer, er det også det tidspunkt, Carthage International Festival finder sted. I 2014 vil denne festival fejrer sit 50 års jubilæum, og du kan finde mange af arrangementerne på det gamle amfiteater i Carthage. Det har plads til 7.500 mennesker, og du vil komme til at nyde dans, sang og film i denne udendørs placering.

Hvis du ikke er kommet for festivalen, vil du sandsynligvis blive tiltrukket af de mange store parker, at denne by har at byde på. Den bedste og største park er Belvedere Park, blev grundlagt i det 19. århundrede og er den ældste offentlige park i Tunesien. Det har udsigt over søen Tunis og er bygget i en stil, der minder om den franske landskabsstil, der var populær på det tidspunkt. Den er 100 hektarer i størrelse, så det kan være at foretrække at udforske den i bil i stedet for til fods.

Tunis har nogle fantastiske vartegn!

Hvis du ønsker at udforske de vigtigste ting i Tunis, så skal du sørge for at inkludere Bardo Museet på din rejseplan. Det var oprindeligt et Hafsid palads, der daterer sig tilbage til det 13. århundrede, og det har en omfattende samling af artefakter, der afspejler verdens gamle kulturer, fra Rom til Grækenland til den arabiske periode. Karthagos ruiner ligger også i nærheden og disse har mere end 3.000 års historie, der let kan tilgås takket være stedets modernisering.

Du må heller ikke gå glip af at besøge de forskellige basarer, eller markeder, Tunis har at byde på for at få en rigtig fornemmelse af byen. Uden for medinaen vil du finde steder, hvor du kan vælge mellem friske råvarer eller dagens fangst. Du kan finde en bod uden for den gamle by, der sælger varer lavet helt af kobber. Gyderne er ofte et godt sted at shoppe, men sørg for at du er klar til at prutte, for det forventes der!

Er du klar til at besøge Tunis i dag? Denne smukke by er fyldt med eventyr, mode og historie, hvilket gør den til det perfekte sted at planlægge en ferie af enhver længde. Denne by har evnen til at tale direkte til din sjæl, hvis du lader den gøre det, men den eneste måde at opleve dette er at planlægge dit besøg i dag.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tunis Tourist Information

Ministère du Tourisme
1 Ave Mohammed V
Tunis

T: +216 71 120 300

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tunesiens turistkontor

#Touristboard Tunisia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Tunisia #visitTunisia #iTunisia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tunisia
clear sky
26.3 ° C
26.3 °
26.3 °
36 %
2.3kmh
0 %
lør
40 °
søn
41 °
man
42 °
tirs
41 °
ons
39 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Tunis
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tunisia #Tunis #iTunis #visitTunis #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her