Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Tulum

Mexico

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Tulum

Tulum’s bedste attraktion er beliggenheden. Den ligger på en klippe, der har front ud mod solopgangen og med udsigt udover Det Caribiske Hav og er intet mindre end spektakulær. Den lange strækning af strand er aflukket og meget privat. Den fredfyldte atmosfære er fuldstændig afslappende for både krop og sind. Hvis man gerne vil så tæt som muligt på den før-columbianske mayanske civilisation, er der ikke mange andre steder at besøge end den gamle mayanske by, Tulum, der ligger på sydøstkysten af Mexico. El Castillo, Frescoernes tempel og Den Faldende Gud’s Tempel, alt sammen i det historiske hjerte af Tulum, som er resterne af de tre mest berømte velholdte strukturer i verden.

Det kan være sjovt at lære om de tre store strukturer i den mayanske by og om historien bag. Billeder af den mayanske “dykkergud” kan spottes i Frescoernes og Den Faldende Gud’s Templer mens den 7,5 meter høje Castillo blev beskrevet i den første offentliggjorte detaljerede beskrivelse af ruinerne i 1843. Det arkæologiske område er relativt tæt på turistområderne på den mexikanske, caribiske kystlinie. Disse består af den lidt bredere by, Tulum (Puebloen), hotelzonen (hotelara-zonen) og biosphere-reservatet Sian Ka’an.

Tulum’s ruiner har een af de flotteste strande ved Det Caribiske Hav. Man kan hoppe i vandet ved Tulum ruiner og svømme. Man kan da endda svømme ud, hvis planen kun er, at man vil se ruinerne. Det er noget af en oplevelse at se ruinerne fra vandet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tulum Tourist Information

Av. Tulum 83, Tulum Centro
Centro, 77780 Tulum

+52 984 168 0586

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Mexico valuta, Peso

1 Peso = 100 centavos. 5¢, 10¢, 20¢, 50¢ centavos $1, $2, $5, $10, $10 Pesos$20, $50, $100, $200, $500, $1000 Pesos Mexican National Bank #Mexico #Peso #mxn...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tulum
overcast clouds
27.8 ° C
27.8 °
27.8 °
80 %
3.6kmh
100 %
man
32 °
tirs
29 °
ons
26 °
tors
29 °
fre
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Tulum
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mexico #Tulum #iTulum #visitTulum #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her