Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Trujillo

Peru Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Peru

#Peru Rejser til Peru Peru er uden tvivl en af de mest robuste lande i verden. Hvis du elsker at vandre, så er det den perfekte...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Trujillo

Perus kystområde er betagende og det er Trujillo et fantastisk bevis på. Byen ligger ved Moche floden og byder på adgang til strande, ruiner fra forhistoriske kulturer, og panoramaudsigter du ikke vil kunne finde i resten af verden.

Fra Huanchaco Beach vil du blive mødt med en udsigt over bjergene og havet som vil give dig en fantastisk sjælefred.

Derudover byder Huanchaco også på utallige muligheder for at surfe. Der er ofte fantastiske bølger her i området.

Under dit ophold i byen bør du tage en tur på Moche ruten. Denne vandresti er seks kilometer lang og snor sig forbi adskillige arkæologiske attraktioner i regionen. Det er en unik måde at udforske de mange steder som i sin tid udgjorte vigtige dele af Moche kongeriget.

Når du bevæger dig ind mod midtbyen vil du opdage, at den spanske indflydelse bliver mere og mere fremtrædende. Katedralen, torvet, og husene i området stammer fra det 17. århundrede og er pragteksemplarer på blandingen af den barokke og den koloniale designstil. Casa Ganoza er en af de smukkeste bygninger i området, bedst kendt for sine løvedekorationer.

Hvis du eventuelt kan fristes af aktive udforskningsmuligheder kan du med fordel besøge Conache søen. De store sandbanker i nærheden af søen er perfekt til sandboarding og området byder også på en lagune og en skov du frit kan udforske på egen hånd.

Trujillo er en fantastisk peruviansk destination for dig, som gerne vil udforske landets historie. Det er en by fyldt med opdagelsesmuligheder og lige præcis af denne grund er det den perfekte rejsedestination i Sydamerika.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Trujillo Tourist Information

Jirón Independencia 467
Trujillo 13001

T: +51 44 294561

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Perus turistkontor

#Touristboard Peru Tourism Authority Jr. Ayacucho N° 459 – Of. 102 (a media cuadra de la Plaza de Armas) T: (073) 32-0249 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Peru #visitPeru #iPeru #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Trujillo
overcast clouds
17.9 ° C
17.9 °
17.9 °
87 %
2.9kmh
91 %
lør
21 °
søn
20 °
man
21 °
tirs
21 °
ons
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Trujillo
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Peru #Trujillo #iTrujillo #visitTrujillo #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her