Søgning - indtast sætning eller del af ord
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Tristan da Cunha

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Tristan da Cunha

Denne gruppe af fjerntliggende vulkaniske øer, der ligger midt mellem Afrika og Sydamerika, er den fjernest beliggende og beboede i verden. Øernes nærmeste nabo er øen Saint Helena, som er mere end 2.000 km væk. Der er 2.090 km til Sydamerika og 2.400 km til Sydafrika.

Godt 300 indbyggere elsker deres hjemstavn, selv om det er surt at komme hjem og opdage at man har glemt smørret hos købmanden i Cape Town.

Skærgården er opkaldt efter den opdagelsesrejsende, Tristao da Cunha, der opdagede øerne i 1506. USA gjorde på et tidspunkt krav på øerne, og de første permanente indbyggere kom fra USA. Øerne har dog været under Britisk herredømme siden 1816.

Isolation – fra 1909-1919 besøgte ingen skibe øerne – og selv da var formålet med besøget at informere øerne om resultatet af den året før afsluttede 1 verdenskrig. Man kunne ikke se fjernsyn før i 2001.

Naturvidundere er, hvad der trækker besøgende til dette rustikke øparadis. En koloni af springpingviner bebor en af ​​øerne i øgruppen. Terrænnet er meget kuperet og den højeste top, Queen Mary’s Peak, er dækket af sne om vinteren.

Tristan da Cunha er ikke det nemmeste sted at besøge, men dem der gør det vil opdage, at øen byder på et uforglemmeligt eventyr. Livet kan sagtens foregå i langsomt og enkelt tempo, og denne gruppe af øer beviser det.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Byguider

Tristan da Cunha

Edinburgh of the Seven Seas

#Edinburgh of the Seven Seas Om Edinburgh of the Seven Seas Beliggende næsten 2.200 km fra de nærmeste naboer, er Edinburgh of the Seven Seas verdens...

Godt at vide

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TristandaCunha
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#TristandaCunha #visitTristandaCunha #africa #touristinformation #adventure #holiday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her