Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Tripoli

Libyen

#Libya Rejser til Libyen Libyen optager en stor del af Nordafrika med en central beliggenhed for adgangen til Middelhavet. Landet grænser op til Egypten, Algeriet, Sudan...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Tripoli

Libyens hovedstad blev grundlagt så tidligt som det 7. århundrede f.Kr. på grund af dets naturlige havn og defensive position. Romerne overtog omkring 5 århundreder senere, som til sidst blev erstattet af egyptiske dynastier. Det var også en del af det osmanniske imperium.

På trods af den dominerende tidlige civilisations indflydelse er der kun få artefakter tilbage. En bemærkelsesværdig rest fra den romerske æra er imidlertid Marcus Aurelius ‘bue. Bygget udelukkende af marmor blev monumentet rejst i det 2. århundrede og modtog noget restaureringsarbejde i begyndelsen af ​​1900’erne. De gamle bymure står stadig også i Tripoli. Prøv at klatre dem for at få en unik udsigt over byen.

Du vil også gerne besøge det røde slot under dit ophold i byen. Det er et stort palads kompleks, der dominerer bybilledet. Du finder springvand og statuer fra den osmanniske tid på grunden. Det er også hjemmet til Jamahiriya Museum, der fungerer som Libyens nationale museum. Gendannede artefakter fra den græske og romerske periode i byen er anbragt der sammen med genstande hentet fra Sabratha og Leptis Magna.

Strandene i Tripoli er fantastiske, da sandet i Sahara-ørkenen møder Middelhavet. Dykning, snorkling og svømning er alle mulige fra byens strande. Gå mod udkanten af ​​byen, hvis du vil undgå strækninger af sand, der føles overbefolket.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tripoli
clear sky
31.1 ° C
31.1 °
31.1 °
43 %
5.8kmh
0 %
lør
31 °
søn
33 °
man
33 °
tirs
33 °
ons
32 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Tripoli
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Libya #Tripoli #iTripoli #visitTripoli #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her