Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Trinidad

Cuba

#Cuba Rejser til Cuba Når man stiger af flyet i Cuba føles det nærmest som om man bliver sendt tilbage i tiden. Der er altid liv...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Trinidad

Trinidad er en af ​​de specielle byer, hvor fortidens kultur føles som om den er blevet perfekt bevaret. Navngivet som verdensarvsted i 1988, har du adgang til Caribien og Escambray-bjergene under dit ophold her.

Meget af den aktivitet, du finder i byens centrum omkring Plaza Mayor. Det er en offentlig plads og en-delt friluftsmuseum, der giver dig fantastiske eksempler på spansk kolonial arkitektur. Brostensbelagte gader bringer dig til pastelfarvede hjem og bygninger fra kolonitiden, som sjældent findes andre steder i verden.

Nattelivet er levende og blomstrende også i Trinidad med mange “musikhuse” placeret omkring Plaza Mayor. Diskoteker er den mest populære mulighed, med en etableret i ruinerne af en lokal katedral. En anden er baseret i en hule, der engang blev brugt som hospital i krigstid.

I hele regionen omkring Trinidad finder du flere sukkerrørsmøller. Integreret til den cubanske økonomi siden det 18. århundrede, skal du finde la Toree Izanga, der er 45 meter høj og bygget i 1816.

Ca. 20 km fra byen ligger Casilda Bay, hvor snorkling og dykning er i verdensklasse. Uberørte hvide sandstrande, såsom Ancon Beach, er udviklet gennem årtierne for at give et vidunderligt sted at bo.

Trinidad åbner nye verdener for besøgende her på ferie, men det er en verden, der er charmerende, historisk og ganske gæstfri. Find vej her, og du kan bare finde det perfekte sted at slappe af med dine bekymringer.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Trinidad Tourist Information

INFOTUR Trinidad

T: (+53) 41998258

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cubas turistkontor

#Touristboard Cuba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Cuba #visitCuba #iCuba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Trinidad
broken clouds
18.8 ° C
18.8 °
18.8 °
69 %
3.2kmh
84 %
tirs
26 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
27 °
lør
22 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Trinidad
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cuba #Trinidad #iTrinidad #visitTrinidad #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her